Latura nevăzută a lui Cătălin Moroșanu. Fanii i-au dat like instant

Latura nevăzută a lui Cătălin Moroșanu. Fanii i-au dat like instant
Latura nevăzută a lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu și soția lui se iubesc enorm, lucru pe care l-au demonstrat de-a lungul timpului. Luptătorul și-a arătat latura sensibilă, iar asta cu ocazia aniversării soției sale.

Latura nevăzută a lui Cătălin Moroșanu

Fanii au rămas uimiți când au văzut ce i-a transmis Cătălin Moroșanu soției sale, cu ocazia aniversării ei. Luptătorul își apreciază și își iubește enorm partenera, lucru pe care îl arată ori de câte ori are ocazia.

”Un exemplu pentru tot ceea ce înseamnă: femeie, iubită, soție, mamă, prietenă! La mulți ani scumpa mea sotie, să rămâi același om minunat și nu știu cum se face, dar odată cu trecerea anilor, ești mai frumoasa ca oricând! 😍🤗😘❤️”, a spus Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Instagram.

Mesajul sportivului a primit mii de aprecieri, iar urările au început să curgă rapid.

Cătălin Moroșanu a declarat că își mai dorește să aibă un copil, motiv pentru care încearcă să își convingă soția.

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată.

Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună. Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu pe YouTube.

Ce declarație de dragostei i-a făcut Moroșanu soției sale

Moroșanu a vorbit despre relația specială pe care o are cu soția lui, spunând că sunt împreună de la vârsta de 19 ani.

„Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu.

Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în Parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea, indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau.

Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, a spus sportivul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI