Cătălin Crișan, schimbare radicală în pandemie. Ce s-a întâmplat în viața lui

Cătălin Crișan, schimbare radicală în pandemie. Ce s-a întâmplat în viața lui
Decizia radicală luată de Cătălin Crișan în pandemie

Fanii lui Cătălin Crișanu sunt uimți de decizia acestuia din pandemie. Ce a hotărât cunsocutul cântăreț și care sunt ultimele evenimente din viața sa? Viața solistului s-a schimbat din cauza vremurilor noi.

Cătălin Crișan a luat o decizie tranșantă în criza sanitară

Viața tuturor s-a modificat din cauza contextului actual, mai cu seamă a artiștilor. Cătălin Crișan a devenit cunoscut publicului în urmă cu 34 de ani, la Mamaia, iar de atunci și-a îngrijit cariera și a reușit să rămână în vizorul publicului preț de zeci de ani.

Cântărețul a vorbit despre perioada aspră de care avem parte cu toții și despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică. Mai mult decât atât, vedeta a declarat și că perioada pandemiei a venit cu lecții multe de învățat și că în această perioadă a avut oportunitatea să-și dea seama de anumite greșeli.

Interpretul avea doar 19 ani pe când trei mari artiști de la noi îi spuneau că are talent. Concret, cei care l-au încurajat să meargă pe acest drum au fost: interpretul Dan Spătaru, dirijorul şi compozitorul Sile Dinicu și actorul Florin Piersic.

Solistul a început să prindă aripi și să creadă și el în talentul său, ulterior a început să pășească adânc și să-și facă loc în acest domeniu de care nu s-a mai despărțit: „În izolare, am realizat ceea ce nu am avut timp să fac foarte mult timp: mi-am pus ordine în gânduri, am analizat greșelile comise în ultimul timp, am făcut curățenie în telefon, ștergând numerele așa-zișilor prieteni, cei care nu m-au sunat cu anii…”

Ce a făcut artistul în pandemie?

„Este o ediție cu un invitat care m-a întors în timp, mai ales că mi-am provocat invitatul să fredoneze melodiile celebre ale epocii când s-a lansat, ale lui și ale colegilor, aceleași care se fredonează și acum, indiferent despre care generații de români vorbim. Da, e o muzică pe care n-o mai auzim la radio, dar care face istorie și probabil va rezista încă multă vreme, dincolo de modă sau gusturi”, a spus prezentatoarea Irina Păcurariu.

Mari mi-au fost uimirea și bucuria să constat că aşa am făcut rost de o memorie considerabilă la telefon. În rest, mi-am refăcut studioul, am trebăluit prin curte, devenind expert în plantarea florilor, am citit mult, am jucat tenis des, am vizionat filmele pe care nu apucasem să le văd, am intrat în concursuri de șah online”
Cătălin Crișan (Sursa: „Rețeaua de idol”, de la TVR)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI