Cât de greu este să fii fata Andreei Esca. Dezvăluirea Alexiei Eram, ce este obligată să facă

Cât de greu este să fii fata Andreei Esca. Dezvăluirea Alexiei Eram, ce este obligată să facă
Alexia Eram, detalii despre statutul de fiică a unei vedete cunoscute. Ce a trebuit să facă?

Alexia Eram a vorbit despre statutul ei de fiică a unei mari vedete din România. Cât de greu este să fii fata Andreei Esca? Tânăra este obligată să facă ceva aparte față de ceilalți de vârsta ei.

Alexia Eram, despre dezavantajele statutului de fiică a unei vedete cunoscute din România

Alexia Eram are de purtat o presiune uriașă pe umeri. Aceasta este fiica Andreei Esca, iar niciodată nu a trebuit să dezamăgească. Desigur că într-o mare măsură are cu ce să se mândrească datorită carierei impresionante ale celei care i-a dat viață.

Cu toate astea, tânăra a recunoscut că a întâmpinat și dezavantaje în viață până acum. Fata este des arătată cu degetul pentru faima pe care o are pe rețelele de socializare și nu numai care nu îi este datorată ei, ci mamei, susțin internauții.

Mulți o critică pentru faptul că s-a născut deja celebră. Totuși, fata spune că nu neapărat tot ceea ce are și este astăzi e meritul știristei pentru că și ea a muncit mult pentru a avea o carieră de succes în online.

Dezvăluirile tinerei

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea’, a spus Alexia Eram într-un podcast.

În ciuda statutului care sună minunat, Alexia precizează că sunt și mari dezavantaje. Unul dintre punctele negative este că mereu trebuie să aibă grijă la ce face, ce postează și ce spune pentru că poate fi oricând taxată în privința oricărui detaliu.

„E super greu”

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca.

Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media‘, a mai spus Alexia.

Cu toate că este criticată des din acest motiv, tânăra încearcă să nu aplece urechea la gurile rele și să-și trăiască viața așa cum dorește.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI