Andreea Esca, despre o relație a Alexiei Eram cu Tzancă Uraganu. Reacția incredibilă a vedetei Pro TV

Andreea Esca, despre o relație a Alexiei Eram cu Tzancă Uraganu. Reacția incredibilă a vedetei Pro TV
Reactia Andreei Esca despre o potentiala relatie intre fiica ei Alexia si Tzanca Uraganu

Veste incredibilă în showbizul românesc. Ce reacție a avut Andreea Esca vizavi de o potențială relație între fiica sa Alexia Eram și manelistul Tzanca Uraganu. Fanii vedetei au rămas șocați.

Ce spune Andreea Esca despre o relație între fiica sa Alexia și Tzanca Uraganu

Alexia Eram și Mario Fresh formează, de ani buni, unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri de tineri din showbizul românesc. Deși în ultimele luni au tot circulat zvonuri conform cărora cei doi nu ar mai fi împreună, fiica Andreei Esca a declarat, recent, la Teo Show cum își răsfață iubitul aducându-i micul dejun la pat, semn că relația dintre cei doi merge foarte bine.

Invitată recent la o discuție cu actorul Marius Manole, Andreea Esca a făcut anumite dezvăluiri despre viața privată a fiicei sale. Întrebată ce părere ar avea dacă Alexia ar avea o relație amoroasă cu manelistul Tzanca Uraganu, știrista de la PRO TV a răspuns prompt:

Andreea Esca: Să aibă cu cine vor ei (n.r – copiii ei) relații.

Marius Manole: Așa ai fi de acord cu toată lumea?

Andreea Esca: Da. Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi.

Marius Manole: Dar dacă ar fi cu Tzancă manelistul?

Andreea Esca: Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați.

Marius Manole: Dar știi cine e Tzancă Uraganul?

Andreea Esca: Bineînțeles că știu. E primul în Trending pe Youtube”, a spus cunoscuta prezentatoare de știri.

Cum îl răsfață Alexia Eram pe Mario Fresh

Chiar dacă, în ultima vreme, gurile rele au speculat că Alexia Eram și faimosul cântăreț ar avea probleme în relație, cei doi amorezi continuă să frecventeze aceleași localuri și au același cerc de prieteni. Recent, în cadrul emisiunii Teo Show, fiica Andreei Esca a povestit cum își răsfață iubitul:

„Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat lui Mario, fără să vină cu ceva. Destul de des se întâmplă, fără un motiv. De câte ori mă trezesc înaintea lui și îmi fac micul dejul, îi fac și lui i-l aduc la pat”, a declarat Alexia Eram la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI