Ce face Alexia Eram pentru iubitul său. Fata Andreei Esca îl răsfață pe Mario Fresh

Ce face Alexia Eram pentru iubitul său. Fata Andreei Esca îl răsfață pe Mario Fresh
Cum il rasfata Alexia Eram pe Mario Fresh

Relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh pare să meargă din ce în ce mai bine, după ce în ultimele săptămâni au apărut zvonuri conform cărora cei doi amorezi s-ar fi despărțit. Ce gest frumos a făcut fiica Andreei Esca pentru faimosul trapper. Totul a ieșit acum la iveală.

Cum îl răsfață Alexia Eram pe Mario Fresh

Sunt tineri, frumoși, celebri și chiar dacă în presă au circulat speculații potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu, se pare că Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc mai mult ca niciodată. Chiar dacă au apărut tot mai rar, în public, unul în compania celuilalt, fiica Andreei Esca a mărturisit, recent, cum își răsfață iubitul.

Chiar dacă cârcotașii au spus că influencerița și faimosul cântăreț ar avea probleme în relație, cei doi amorezi continuă să frecventeze aceleași localuri și au același cerc de prieteni. Recent, în cadrul emisiunii Teo Show, Alexia Eram a povestit ce face, mai exact, pentru a-l răsfăța pe Mario Fresh.

Bruneta a mărturisit că obișnuiește să-i servească micul dejun la pat iubitului ei, atunci când se trezește înaintea sa.

„Eu obișnuiesc să îi aduc micul dejun la pat lui Mario, fără să vină cu ceva. Destul de des se întâmplă, fără un motiv. De câte ori mă trezesc înaintea lui și îmi fac micul dejul, îi fac și lui i-l aduc la pat”, a declarat Alexia Eram la Teo Show.

Mario Fresh rupe tăcerea despre presupusa despărțire de Alexia Eram

Sătul de speculațiile conform cărora el și Alexia Eram s-ar fi despărțit, Mario Fresh a vorbit pentru prima dată despre adevărul din spatele zvonurilor. Artistul și-a asigurat fanii că relația lui cu fiica știristei de la PRO TV merge mai bine ca niciodată și au planuri de viitor împreună.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal.

Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea.”, a declarat Mario Fresh, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI