Cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep din Mamaia. Suma e piperată

Simona Halep ar putea trăi lejer din tenis. Sportiva a investit însă și în afaceri imobiliare și așa a ajuns că inaugureze în curând un bloc rezidențial cu apartamente de lux, aflat în Mamaia, una dintre cele mai scumpe zone din România.

Cum arată și cât costă o noapte de cazare în apartamentele Simonei Halep

A câștigat peste 35 de milioane de dolari din competițiile la care a muncit din greu. În loc să îi dea pe mașini de lux sau alte obiecte scumpe, Simona Halep a ales să îi investească în ceva care să îi aducă profit pe termen lung.

Sportiva a cumpărat un hotel de patru stele în Poiana Brașov, a construit un complex de apartamente la malul mării și anul trecut a început să contruiască un complex de lux în Mamaia. Nu a făcut totul singură, ci ajutată de fratele și unchiul ei. Complexul de apartamente din Mamaia se află la doar 500 de metri de plajă. Firma Simonei Halep a terminat construcția complexului Lotus Studio.

Apartamentele sunt imense, fiecare beneficiind de propria bucătărie, balcon și loc de parcare. Cei care vor să se cazeze în acest complex vor fi nevoiți să scoată din buzunar o sumă destul de piperată. Mai exact, două nopți de weekend într-un astfel de apartament ajung la 1.500 de lei.

Cât costă un weekend la Mamaia, în complexul construit de Halep

Condițiile sunt însă de lux, iar decorul este de bun gust, spațiul fiind unul suficient pentru o familie. Apartamentele de la parter au fost cumpărate de Ilie Năstase, pentru fiicele sale și nepotul său.

Marea deschidere va avea loc pe 29 aprilie, adică la fix pentru weekendul de 1 mai, pe care mulți români îl petrec pe litoral.

„Apartament Luxury – 2 camere

Proprietate situată in zona Mamaia nord pe strada Lotus, la câțiva pași de cluburile Loft, Nuba Beach Club, Fratelli.

Proprietatea pune la dispoziție un balcon cu vedere directa la mare.

Unitatea are acces la conexiune wifi, aer condiționat, Bucătărie complet utilată, TV, servicii de curatenie asigurata pe toată perioada șederii, receptie 24/24h, loc de parcare.

Imobilul se afla intr-un bloc nou construit (2021), in imediata apropiere de plaje precum: White Tower, Loft, Fratelli, Nuba, Ammos, etc.

Locația este disponibilă pentru închiriere începând cu luna Aprilie”, se arată în descrierea de pe pagina de Facebook a complexului Lotus Studio.

Simona Halep ocupă locul 140 în topul celor mai bogați români și locul 5 în topul celor mai bogate femei din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI