Ce avere are Simona Halep. Este mai bogată decât mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogată decât mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor
Simona Halep are o avere uriasa

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogată decât mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor.

Americanii au făcut topul celor mai bogate jucătoare de tenis. Pe ce loc se regăsește Simona Halep

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastră este mai bogată decât multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep se află printre primele 20 din cele mai bogate 26 de sportive ale mapamondului.

Potrivit Celebrity Net Worth – GOBankingRates, 20 dintre primele 26 cele mai bogate sportive din lume sunt jucătoare de tenis. Astfel, în clasamentul celor mai bogate sportive au fost înregistrate cele cu o avere mai mare de 15 milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth – GOBankingRates.

Simona Halep, locul 9 în top, alături de Caroline Wozniacki și Steffi Graf

Simona Halep se află la categoria cu o avere de peste 30 de milioane de dolari, alături de alte două sportive celebre, Caroline Wozniacki și Steffi Graf. ”Jucătoare profesionistă din 2006, Simona Halep este în prezent jucătoarea de tenis clasată pe locul 2 din lume.

Simona Halep a fost clasată pe locul 1 încă în 2017. A câștigat 20 de titluri de simplu, inclusiv French Open în 2018 și Wimbledon în 2019. Românca are o avere de 36,5 milioane de dolari”, scrie finance.yahoo.com.

Serena Williams conduce în topul bogătașelor din tenis

Pe primul loc, în topul celor mai bogate sportive se regăsește Serena Williams. Jucătoarea americană de tenis are o avere de peste 200 de milioane de euro.

Serena Williams a câștigat 23 de titluri de Mare Șlem. Jucătoare profesionistă de tenis din 1995, a fost forța dominantă a tenisului feminin în generația sa. Pe parcursul uneia dintre cele opt etape de a fi clasată pe locul 1 mondial, ea a deținut clasamentul de top timp de 186 de săptămâni consecutive, legând recordul lui Steffi Graf. A câștigat aproape 93 de milioane de dolari pe teren, dar este și femeie de afaceri, investind în companii de start-up și creându-și propria linie de modă”, scrie finance.yahoo.com despre sportiva americană.

Venus Williams, locul 4 în topul celor mai bogate jucătoare de tenis

Locul 4 întopul celor mai bogate jucătoare de tenis se regăsește sora mai mare a Serenei Williams, Venus Williams. Aceasta a câștigat nu mai puțin de 42 de milioane din tenis.

Cea mai ”săracă” jucătoare de tenis, care se regăsește în topul americanilor, este Victoria Azarenka. ”Victoria Azarenka, din tenisul bielorus, este cunoscută pentru firea ei rea și pentru dominația în jocurile pe teren. În prezent ocupând locul 58 în Asociația de tenis pentru femei și a câștigat 20 de turnee la simplu, inclusiv două Australian Open și a ajuns în finală în alte 17”, scrie finance.yahoo.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI