Simona Halep, numărul 1 și în afaceri. În ce și-a băgat banii până acum: a dat un sfert din avere

Simona Halep, numărul 1 și în afaceri. În ce și-a băgat banii până acum: a dat un sfert din avere
Simona Halep, de la tenis la afaceri

Fosta nr.1 a lumii, Simona Halep, știe cât de greu este drumul spre succes. După 2014, cariera ei în tenis a urmat un traseu diferit. Simona și-a depășit condiția până a ajuns la succesul de astăzi în tenisul profesionist. În afară de jocul dus spre perfecțiune, Simona a demonstrat și abilitățile unui bun antreprenor și viitor om de afaceri.

Simona Halep, de la tenis la afaceri

În toți acești ani de activitate în tenisul profesionist, Simona a câștigat bani frumoși. Conform unor informații recente, câștigurile Simonei Halep au fost estimate la aproximativ 20 milioane de dolari, dintre care 4,7 milioane de dolari proveneau din câștigurile sale la diferitele turnee. Simona Halep a decis astfel să investească o parte din banii pe care i-a câștigat până acum din tenis, în principal în hoteluri, dar și în imobiliare.

Sportiva a investit o parte din bani în mai multe clădiri, împreună cu familia ei, în principal tatăl ei Stere Halep. Deține un hotel de patru stele lângă stațiunea montană Poiana Brașov. După acest moment a construit un hotel de tip boutique, pe locul fostei cafenele din Constanța. Simona Halep a mai cheltuit 2 milioane de euro pentru hotelul Drachenhaus din Brașov. Iar în stațiunea Mamaia vedeta a mai construit un alt hotel, hotel care funcționează și astăzi.

Simona Halep și primele afaceri

În 2017, Simona Halep a deschis o cafenea, pe care a numit-o folosind inițialele ei, SH. Situată în orașul natal de pe litoral Constanța, cafeneaua era situată nu departe de litoral și de impunătorul cazinou Art Nouveau din Constanța. În martie 2018 Simona anunța că își va închide cafeneaua, pentru a construi un hotel de tip boutique. Atunci Simona a mai investit într-un hotel care se construia în zona de nord a stațiunii de pe litoral Mamaia. Suma pe care a investit-o nu este cunoscută, dar acum hotelul arată impecabil și funcționează. Hotelul devenea astfel, încă o piesă în portofoliul său imobiliar în creștere, indicând o reorientare a intereselor sale de afaceri.

Tot în 2017 Simona cumpăra două proprietăți în Brașov, și Poiana Brașov. Pensiunea Drachenhaus a fost prima achiziție, o unitate de patru stele situată în stațiunea de schi Poiana Brașov. Cu 24 de camere și vedere la masivul Postavaru, pensiunea a fost o afacere bună pentru Simona. Ca parte a aceluiași pachet de 2 milioane de euro, Halep a cumpărat și hotelul Drachenhaus din Brașov, în centrul istoric al orașului.

Afacerile Simonei Halep în creștere

Anul celor mai multe investiții a fost 207. Interesele Simonei Halep în domeniul imobiliar și turistic s-au tradus în investiții în proprietăți. Alte investiții, mai noi, le-a făcut în București. Aici, recent, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, a a cumpărat o vilă de aproximativ 600.000 de euro, pe care au și renovat-o. Simona Halep și familia ei dețin cele mai multe investiții imobiliare în Constanța.

În afară de cele menționate anterior, SImpona mai deține un penthouse de aproximativ 400.000 de euro, un bloc cu 22 de apartamente, unde și Ilie Năstase a plătit 160.000 de euro pentru un apartament. În afară de asta mai are mașini de lux în valoare de peste 1 milion de euro și o altă vilă, la Complexul Stejarii, în valoare de aproximativ 500.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI