Factura uriașă pe care a primit-o Mihai Trăistariu la gaze: ‘Îi dau în judecată’

Factura uriașă pe care a primit-o Mihai Trăistariu la gaze: ‘Îi dau în judecată’
Factura uriasa pe care a primit-o Mihai Traistariu la gaze Ii dau in judecata

Mihai Trăistariu tună și fulgeră în mediul online, după ce a primit o adevărată lovitură la buzunar. Celebrul artist este profund indignat de factura usturătoare pe care a primit-o la gaze la școala de canto pe care o deține în Constanța. Suma ar fi de patru ori mai mare decât de obicei. Cântărețul e decis să dea în judecată firma.

Mihai Trăistariu, factură de 2300 de lei la gaze

Creșterea facturilor la utilități a început să-i afecteze puternic pe români, nu doar pe cetățenii obișnuiți, dar și pe unele dintre vedete. Mihai Trăistariu s-a plâns, recent, de faptul că ar fi primit o factură uriașă la gaze la școala de canto pe care o deține în Constanța, eMenTi Star Academy.

Lovitură nouă pentru afacerile lui Mihai Trăistariu. Când a citit soldul, artistului nu i-a venit să creadă. Mihai Trăistariu avea de plătit suma de 2300 de lei, un total de patru ori mai mare decât suma pe care o plătește de obicei pentru factura la gaze.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare.

Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru click.ro.

Vrea să-i dea în judecată pe furnizorii de gaze naturale

Mihai Trăistariu a mărturisit că, inițial, nu a știut cum să gestioneze corect problema și a închis căldura pe timp de noapte, însă această soluție nu a dat roade. Mai mult de atât, fostul solist de la Valahia este determinat să nu mai plătească facturile și să-i dea în judecată pe furnizorii de gaze naturale.

„Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic.

M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!”, a completat artistul pentru sursa citată.