13 ian. 2022 | 17:42

Factura uriașă pe care a primit-o Mihai Trăistariu la gaze: ‘Îi dau în judecată’

Monden
Factura uriașă pe care a primit-o Mihai Trăistariu la gaze: ‘Îi dau în judecată’
Factura uriasa pe care a primit-o Mihai Traistariu la gaze Ii dau in judecata

Mihai Trăistariu tună și fulgeră în mediul online, după ce a primit o adevărată lovitură la buzunar. Celebrul artist este profund indignat de factura usturătoare pe care a primit-o la gaze la școala de canto pe care o deține în Constanța. Suma ar fi de patru ori mai mare decât de obicei. Cântărețul e decis să dea în judecată firma.

Mihai Trăistariu, factură de 2300 de lei la gaze

Creșterea facturilor la utilități a început să-i afecteze puternic pe români, nu doar pe cetățenii obișnuiți, dar și pe unele dintre vedete. Mihai Trăistariu s-a plâns, recent, de faptul că ar fi primit o factură uriașă la gaze la școala de canto pe care o deține în Constanța, eMenTi Star Academy.

Lovitură nouă pentru afacerile lui Mihai Trăistariu. Când a citit soldul, artistului nu i-a venit să creadă. Mihai Trăistariu avea de plătit suma de 2300 de lei, un total de patru ori mai mare decât suma pe care o plătește de obicei pentru factura la gaze.

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare.

Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru click.ro.

Vrea să-i dea în judecată pe furnizorii de gaze naturale

Mihai Trăistariu a mărturisit că, inițial, nu a știut cum să gestioneze corect problema și a închis căldura pe timp de noapte, însă această soluție nu a dat roade. Mai mult de atât, fostul solist de la Valahia este determinat să nu mai plătească facturile și să-i dea în judecată pe furnizorii de gaze naturale.

„Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic.

M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!”, a completat artistul pentru sursa citată.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro