17 oct. 2024 | 09:57

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a plătit o sumă modică, dar a arătat superb

Monden
Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a plătit o sumă modică, dar a arătat superb
„Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât”

Fără prea multă vâlvă, și doar cu nașii, părinții și frații, Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. Nunta a avut loc în mare secret, cu doar 3 săptămâni în urmă, dar s-a aflat deabia acum. Ulterior, Theo Rose a publicat și câteva imagini de la fericitul moment, iar majoritatea fanilor s-au întrebat cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian? Apropiații spun că, de fapt, artista a plătit o sumă modică, dar a arătat superb.

Theo Rose și Anghel Damian, nuntă în mare secret

Deși se știa că sunt împreună, și sunt și părinții unui băiețel, nimeni nu a știut până de curând despre faptul că Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta în secret.

Așa cum scria Theo Rose, a fost o nuntă modestă, la care au participat doar părinții, frații și nașii, fără multă vâlvâ sau petreceri explozive:

„Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant.”, spunea Theo Rose, conform celor de la cancan.

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a plătit o sumă modică, dar a arătat superb

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian

Acest moment unic din viața celor doi i-a luat pe mulți prin surprindere, inclusiv pe o parte din colegii de la Vocea României. Pe de altă parte, după ce a avut loc nunta, au apărut și noi imagini de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian.

De altfel, așa cum s-a putut observa, rochia de mireasă a fost superbă, iar artista a radiat de fericire. Cum era de așteptat, au apărut și comentariile, felicitările, dar și întrebările, multe dintre ele fiind legate de vestimentația fericitei mirese.

Mulți s-au întrebat, de fapt, cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Din ceea ce se știe, cel puțin până la acest moment, rochia de mireasă ar fi costat puțin peste 300 de dolari, aproximativ 1.600 de lei.

Ssumă modică pentru rochia de mireasă purtată de Theo Rose, dar a arătat superb

Deși suma este una modică, toți cei care au văzut-o pe artistă îmbrăcată cu această rochie, au fost de acord că a arătat superb. De altfel, vestimentația a fost comentată și de voci din lumea modei românești, precum Roxana Maya:

„Este o rochie albă, simplă, dar cu un design foarte delicat, ce pare să pună accent pe detalii precum dantela subtilă și croiala ajustată, care îi evidențiază silueta.

Materialele par fluide. Asta aduce un aer natural și romantic ținutei. E foarte potrivit cu tematica unei nunți restrânse și cu personalitatea ei. Deși este o rochie minimalistă, accesorizată cu un buchet discret, nu este nevoie de mai multe elemente.

În acest context, mai multe detalii sau ornamente ar fi putut încărca ținuta inutil. Alegerea simplității este de fapt o alegere de bun gust, subliniind eleganța naturală a lui Theo Rose”, a declarat Roxana Maya.

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian. Artista a plătit o sumă modică, dar a arătat superb

Theo Rose: „Nu mai am energie și pentru petrecerea mea”

Nimeni nu se aștepta la un astfel de moment ținut la secret, mai ales că vorbim despre unul din cele mai urmărite cupluri ale momentului. Cu toate astea, Theo Rose, fericita mireasă, avea să justifice de ce au luat această decizie, de a face nunta în mare secret:

„Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni.

Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru cancan.ro.

Extrem de fericiți, după cum se vede și din poze, Theo și Anghel au devenit soț șți soție în urmă cu trei săptămâni.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Mîndruță, altă variantă despre scandalul amantei. Cele mai noi dezvăluiri
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Doliu național în România! Spunem adio marelui campion: Rămâne în inimi ca un mare OM
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
DOLIU la NIVEL MONDIAL! Un mare STAR a MURIT SUBIT! Avea doar 31 de ani
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro