15 oct. 2024 | 20:40

Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta în secret. Cei doi s-au cununat la biserică alături de familie VIDEO

Monden
Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta în secret. Cei doi s-au cununat la biserică alături de familie VIDEO
Theo Rose si Anghel Damian au facut nunta

Vestea momentului în showbizul românesc. Theo Rose a anunțat că ea și Anghel Damian, tatăl fiului ei Sasha, au făcut nunta, în mare secret Cei doi s-au căsătorit la starea civilă și apoi s-au dus la biserică, unde au fost primit Taina Cununiei, în prezența nașilor și a familiilor lor.

De ce s-au căsătorit Anghel Damian și Theo Rose în secret

Theo Rose și Anghel Damian au devenit soț și soție, atât în fața legii, cât și în fața lui Dumnezeu. Jurata de la Vocea României a declarat că evenimentul special a avut loc în urmă cu trei săptămâni, mai exact, la sfârșitul lunii septembrie, într-un cadru restrâns.

Faimosul scenarist și partenera lui de viață au preferat să-și trăiască iubirea departe de ochii curioși ai mass-media, alegând să-și organizeze o ceremonie religioasă intimă, într-un lăcaș de cult drag lor, la care au fost martori doar nașii, părinții și frații lor.

”El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât.

Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant.

Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni’, a declarat artista pentru cancan.ro.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și Anghel Damian

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a început în contextul unui proiect profesional comun, telenovela românească Clanul, difuzată pe Pro TV, unde Theo Rose și-a făcut debutul ca actriță.

Anghel Damian a fost regizor și scenarist pentru acest serial, iar colaborarea strânsă dintre cei doi pe platourile de filmare a dus la o apropiere personală.

Deși inițial cei doi au evitat să vorbească deschis despre relația lor, în scurt timp au apărut semne că între ei exista mai mult decât o legătură profesională.

Pentru Theo Rose, care se afla într-o relație stabilă la momentul respectiv, această schimbare a fost neașteptată pentru fani.

Ea a fost într-o relație publică cu Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Marin, însă despărțirea lor a coincis cu începutul speculațiilor despre relația cu Anghel Damian.

Deși cei doi au încercat să își țină viața privată departe de ochii publicului, detaliile au ieșit treptat la suprafață.

Anghel Damian si Theo Rose s-au casatorit in secret. Cei doi au un baietel impreuna, pe nume Sasha

Anghel Damian si Theo Rose s-au casatorit in secret. Cei doi au un baietel impreuna, pe nume Sasha

Reacția publicului și mediatizarea relației

Odată cu confirmarea relației, presa a început să urmărească fiecare pas al celor doi. Theo Rose, care se bucură de o mare popularitate datorită carierei sale muzicale și aparițiilor TV, și Anghel Damian, un regizor talentat și apreciat în industria cinematografică, au devenit rapid un cuplu sub lupa presei de scandal.

Cu toate acestea, ambii au păstrat o atitudine discretă, încercând să își protejeze intimitatea. Theo Rose a confirmat relația lor într-un interviu, declarând că, deși situația a fost complicată, viața personală este uneori imprevizibilă.

Ea a subliniat că relația lor s-a dezvoltat natural, pe baza unei conexiuni puternice și a unui respect reciproc.

Anghel Damian a evitat să comenteze prea mult despre relația lor în public, concentrându-se mai mult pe cariera sa de regizor și pe proiectele cinematografice.

Un alt moment important în evoluția relației lor a fost când Theo Rose a anunțat că este însărcinată, veste care a surprins pe toată lumea și a fost primită cu entuziasm de fani.

Cântăreața a împărtășit această bucurie cu publicul său prin intermediul rețelelor sociale, exprimându-și fericirea de a deveni mamă alături de Anghel Damian.

Impactul asupra carierei și imaginii publice

Relația dintre Theo Rose și Anghel Damian a avut un impact diferit asupra carierei fiecăruia. Theo Rose, cunoscută mai ales ca interpretă de muzică de petrecere și pop, și-a diversificat cariera odată cu debutul său în actorie în Clanul, iar succesul serialului i-a consolidat și mai mult popularitatea.

Relația cu Anghel Damian a fost văzută de unii ca un pas natural în evoluția sa personală și profesională, iar anunțul sarcinii a adus un val de simpatie din partea publicului.

Pe de altă parte, Anghel Damian, deja cunoscut pentru munca sa de regizor și scenarist, a continuat să fie apreciat în industrie pentru talentul său creativ, iar relația cu Theo Rose nu a părut să îi afecteze în mod negativ cariera.

Cei doi au reușit să își echilibreze viețile personale și profesionale, menținându-și focusul pe proiectele în care sunt implicați.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro