04 oct. 2024 | 13:25

Theo Rose, schimbare de look îndrăzneață. O prinde de minune: “Îmi place de leșin” FOTO

Monden
Theo Rose, schimbare de look îndrăzneață. O prinde de minune: “Îmi place de leșin” FOTO
Theo Rose si-a facut breton

Theo Rose, una dintre cele mai populare artiste și vedete de televiziune din România, și-a surprins fanii cu o schimbare de look. Cunoscută pentru energia sa vibrantă și farmecul său natural, iubita lui Anghel Damian a decis să-și facă breton, iar transformarea este una care i se potrivește perfect, adăugând un plus de prospețime și stil imaginii sale.

Theo Rose, schimbare de look îndrăzneață

Theo Rose nu este străină de schimbările de look, însă noul breton a atras imediat atenția și a primit aprecieri pe rețelele sociale. În timp ce majoritatea fanilor erau obișnuiți cu părul său lung și natural, bretonul îi conferă un aer fresh și jucăuș, accentuând trăsăturile sale fine și expresive.

Decizia de a adopta această coafură este una care reflectă stilul îndrăzneț al artistei. Vedeta a demonstrat, de-a lungul timpului, că nu se teme să încerce noi stiluri și să experimenteze cu imaginea ei, păstrând mereu o notă de autenticitate. Bretonul îi încadrează perfect fața și îi scoate în evidență ochii mari și expresivi, oferindu-i un aspect tineresc și modern.

„Am indraznit sa cer breton dupa o viata de asteptare. M-am indragostit de freza asta! (…) Imi place de lesin!”, a precizat Theo Rose pe internet.

Reacțiile fanilor

După ce a postat pe Instagram primele fotografii cu noul look, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Nici colegii din industria muzicală nu au rămas indiferenți la această transformare. „Superbă așa!”, i-a scris Vlăduța Lupău.  „Cat de frumoasa”, a completat Doinița Oancea, „Ai cam rupt cu freza asta”, i-a mai spus un fan.

O vedetă mereu în trend

Pe lângă activitatea sa muzicală, Theo Rose este o prezență constantă în lumea mondenă, datorită carismei și stilului său autentic. Este o persoană care știe să își pună în valoare atuurile, iar acest nou look vine să demonstreze din nou că este întotdeauna la curent cu tendințele. În mod clar, bretonul este una dintre cele mai populare tendințe în materie de coafuri, iar vedeta a ales perfect momentul să-l adopte.

Bretonul nu doar că îi schimbă imaginea, dar îi aduce și un plus de versatilitate. Artista îl poate purta drept, șic și elegant, dar și într-un stil mai rebel, cu părul ușor ciufulit, pentru un look casual și relaxat.

Pe lângă schimbarea de look, 2024 este plin de realizări pentru Theo Rose. Pe plan profesional, e una dintre cele mai ascultate și iubite artiste din România, iar pe plan personal, transformările reflectă și o maturizare vizibilă în relația cu Anghel Damian.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul de expansiune al armatei chineze
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Românii fug de aceste meserii bine plătite. Angajatorii sunt în haos
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
A murit cel mai iubit actor. A făcut infarct în noaptea de joi spre vineri. A fost o legendă
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro