Cât a costat inelul de logodnă pe care l-a primit Nicoleta Nucă. Mulți oameni trăiesc un an cu banii ăștia

Cât a costat inelul de logodnă pe care l-a primit Nicoleta Nucă. Mulți oameni trăiesc un an cu banii ăștia
Ce inel scump de logodnă a primit Nicoleta Nucă de la iubitul ei

Nicoleta Nucă este extrem de fericită! Vedeta a fost cerută în căsătorie de alesul său, așa că se mândrește cu un inel superb. Totuși, nu mulți știu câți bani a trebuit să scoată din buzunar iubitul cântăreței pentru a se asigura că bijuteria se ridică la nivelul așteptărilor.

Cât costă inelul de logodnă al Nicoletei Nucă. Mulți o să rămână uimiți

Nicoleta Nucă le-a dezvăluit fanilor câteva fotografii cu inelul primit din partea partenerului său. Mulți au admirat bijuteria superbă pe care o poartă vedeta acum, dar se pare că iubitul ei, Alex Ursache, nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre plăcerile alesei lui!

Alex Ursache a început pregătirile pentru cererea în căsătorie înainte de a pleca cu artista în Istanbul. Acesta și-a dorit să îi ofere un inel special, așa că a lăsat în magazinele cu bijuterii o adevărată avere. Mai exact, acesta a plătit aproximativ 5.000 de euro pentru inelul de logodnă.

Nicoleta Nucă: ‘Îmi doream foarte mult’

Nicoleta Nucă se bucură enorm pentru faptul că s-a logodit cu partenerul său. Totuși, chiar dacă își dorea să fie cerută în căsătorie, vedeta nu s-a așteptat ca evenimentul emoționant să aibă loc atât de curând.

„Sunt foarte fericită! E un lucru pe care, cred eu, orice femeie și-l dorește și abia așteaptă să i se întâmple. Și în privința asta sunt exact ca orice altă femeie din lume.

Îmi doream foarte mult să vină acest moment, nu mă așteptam să se întâmple acum.

În capul meu, pentru că deja relația noastră este într-un punct în care ne gândeam la viitor de ceva timp, dar chiar și așa tot n-am bănuit că se va întâmpla acum.

Mă gândeam că mai durează puțin … Și asta m-a luat foarte mult prin surprindere, dar sunt foarte fericită.”, a spus artista pentru Cancan.

Ce planuri are Nicoleta Nucă pentru nuntă. Artista a spus tot

De asemenea, Nicoleta Nucă a dezvăluit că este foarte posibil ca nunta să aibă loc anul viitor, dar încă nu a fost o dată stabilită. Vedeta a fost luată prin surprindere, așa că o să organizeze totul cu pași mici pentru a pune la punct toate detaliile.

„Momentan nu am setat nimic. Cum am spus, a fost extrem de neașteptat acest moment și o s-o luăm din aproape în aproape. Probabil, va avea loc la anul, dar n-am stabilit o data și nici locație, sau alte detalii de genul acesta.”, a adăugat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI