Adevărul despre relația Nicoletei Nucă cu Ștefan Bănică Jr. s-a aflat, chiar după ce vedeta a fost cerută de soție (exclusiv)

Adevărul despre relația Nicoletei Nucă cu Ștefan Bănică Jr. s-a aflat, chiar după ce vedeta a fost cerută de soție (exclusiv)
Adevarul despre relatia Nicoletei Nuca cu Stefan Banica Jr. s-a aflat, chiar dupa ce vedeta a fost ceruta de sotie (exclusiv)

Adevărul despre relația Nicoletei Nucă cu Ștefan Bănică Jr. s-a aflat, chiar după ce vedeta a fost cerută de soție. Ce se întâmplă între cei doi artiști.

Ce relație există între Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică Jr.

Nicoleta și Ștefan se cunosc de pe vremea competiției X Factor, de la Antena 1. În 2015, cântăreața i-a fost elevă lui Ștefan Bănică Jr., devenind foarte apropiați din punct de vedere profesional. În cadrul competiției muzicale, Nicoleta Nucă a demonstrat că este un munte de talent, când vine vorba de muzică. Însă, între Nucă și Bănică jr. nu a fost nimic mai mult, în ciuda zvonurilor că cei doi ar forma un cuplu la acea vreme.

„Așa cum am spus-o și în timpul show-lui, îl admir pe Ștefan Bănică din punct de vedere artistic și a fost o onoare să lucrez cu el, și da, este un bărbat carismatic, dar asta nu schimbă faptul că la X-Factor am participat pentru a-mi încerca puterile și pentru a cuceri jurații și publicul cu vocea și muzica mea. Păstrez legătură doar cu Alex Florea dintre toți concurenții de la X-Factor, el e unica persoană cu care chiar am legat o prietenie adevărată și frumoasă. Cu ceilalți și, inclusiv, cu Ștefan Bănică, am rămas la nivel de cunoștințe care își trimit urări de sărbători”, preciza Nicoleta Nuca în urmă cu șase ani.

Între timp, competiția s-a încheiat, timpul a trecut, iar artista s-a îndrăgostit de toboșarul Alex Ursache, cu care are o relație de patru ani. Pentru că se iubesc foarte mult și vor să întemeieze împreună o familie, cântăreața a fost cerută în căsătorie. Bineînțeles că vedeta a spus DA, nunta urmând a avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

Cine este marele absent de la nuntă

Recent, Nicoleta a oferit detalii exclusive despre fericitul eveniment, dar și cine se află pe lista de invitați. Un artist cunoscut este marele absent de la nuntă.

Ștefan Bănică Jr. nu se află pe lista invitaților la nunta Nicoletei cu Alex. Motivul absenței lui Bănică a fost dezvăluit chiar de artistă.

„Nu cred că o să facem o nuntă mare, o să fie o petrecere în familie și cam atât. Cel mai probabil, acest eveniment va avea loc la anul, încă nu este stabilită. Nu cred că o să îl chem pe Stefan Bănică Jr. la nuntă pentru că nu o să facem o petrecere cu foarte mulți invitați. Noi ne dorim binecuvântarea de la Dumnezeu, acesta este cel mai important lucru. Eu cu iubitul meu ne cunoaștem de patru ani de zile și în acest timp ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”, a declarat artista pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI