19 dec. 2020 | 00:53

Câștigătorul X Factor 2020 s-a ales! Marea surpriză a serii: Andrada Precup ia 50.000 de euro!

Știri generale
Câștigătorul X Factor 2020 s-a ales! Marea surpriză a serii: Andrada Precup ia 50.000 de euro!
Câștigătorul X Factor 2020 s-a ales! Marea surpriză a serii Andrada Precup ia 50.000 de euro!

În această seară, la Antena 1, s-a ales marele câștigător al concursului muzical X Factor 2020, sezonul 9. Astfel că cei patru finaliști sunt plini de emoții, la fel cum sunt și cei 4 jurați care i-au antrenat: Florin Ristei, Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Jr.

Câștigătorul X Factor 2020

În marea finală a emisiunii X Factor 2020, sezonul 9, se luptă Adrian Petrache, Adrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca, iar marele câștigător va fi anunțat în această seară la Antena 1. Cei patru finaliști vor pregăti nu numai o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor, iar alta cu un invitat special, și vorbim de nume importante din lumea muzicală autohtonă.

Jurații Ștefan Bănică Jr, Loredana Groza, Delia Matache și Florin Ristei și-au ales câte un concurent alături de care cred că pot câștiga marea finală X Factor 2020, emisiune care începe la Antena 1, de la ora 20.00.

Loredana Groza este mentorul lui Adrian Petrache și va cânta alături de Loredana Groza. În plus, acesta va cânta pentru prima dată alături de unchiul său, Florin Salam. „Am emoții de parcă m-am apucat acum de cântat! Mai ales că e vorba despre Adrian, probabil aș fi avut emoții mai mici pentru mine. E norocos că a ajuns până aici!”, a spus Florin Salam.

Super 4, trupa lui Florin Ristei, va cânta alături de Raluka. „M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții. Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a spus Raluka.

Marea finală X Factor 2020, sezonul 9

De altfel, Delia este de părere că Sonia Mosca are toate șansele să câștige X Factor 2020, care va cânta alături de Monica Anghel. „Eu am văzut-o pe Sonia prima dată întâmplător, pe Facebook, și m-a lăsat fără cuvinte. Am ales eu o piesă pe care să o cântăm împreună, una care nu s-a făcut până acum în duel de către două femei și sunt convinsă că o să iasă un moment extraordinar de frumos și de emoționant”, a spus Monica Anghel.

Nu în ultimul rând, Ștefan Bănică are mare încredere în Andrada Precup și în vocea ei. Aceasta va cânta alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

„Ștefan Bănică s-a gândit la mine și bine a făcut, pentru că am cunoscut-o pe Andrada și a ajuns foarte repede la sufletul meu, iar colaborarea noastră este una foarte frumoasă. Are emoții, dar eu am sfătuit-o să le ia pe toate și să le canalizeze în piesă, ca niște emoții personale, constructive și sigur va fi foarte bine”, a declarat Adrian Daminescu.

Câștigătorul X Factor 2020 e Andrada Precup

Marea emisiune concurs a celor de la Antena 1 a ajuns la final vineri seara, 18 decembrie. Câștigătorul emisiunii X Factor 2020 este Andrada Precup.

Andrada Precup, duet de senzație la X Factor. Ce s-a întâmplat cu Ștefan Bănică în timpul piesei… doar Andra poate înțelege! VIDEO

”Sunt foarte emoționată și bucuroasă că am ajuns până aici, și că am evoluat atât de mult. Vreau să le mulțumesc juraților pentru sprijin. Vreau să le mulțumesc și pentru că m-au tratat ca pe o persoană normală, fără deficiențe de vedere”, a mărturisit Andrada după ce a fost aleasă căștigătoarea X Factor 2020.

Andrada Precup de la X Factor a avut o viață grea. Adevărul despre cine este ea, de fapt

”Cuvintele sunt de prisos, mă bucur că Andrada a putut să câștige acest trofeu și nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr., mentorul Andradei.

Cine este Andrada Precup, pariul lui Ștefan Bănică Jr. în finala X Factor. Care e povestea ei de viață

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro