Andrada Precup, duet de senzație la X Factor. Ce s-a întâmplat cu Ștefan Bănică în timpul piesei… doar Andra poate înțelege! VIDEO

Andrada Precup, duet de senzație la X Factor. Ce s-a întâmplat cu Ștefan Bănică în timpul piesei… doar Andra poate înțelege! VIDEO
Andrada Precup, duet de senzație la X Factor.

Vineri, 18 decembrie 2020, a avut loc mult așteptata finală X Factor. Printre concurenții care au urcat pe scenă se află și celebra Andrada Precup care l-a făcut pe Ștefan Bănică Jr. să plângă cu interpretarea piesei ”Lie ciocârlie”.

Andrada Precup, duet de senzație la X Factor

Cântăreața pe care Ștefan Bănică Jr. mizează tot ce are în marea finală X Factor a avut o interpretare de vis. Aceasta a cântat pe scena X Factor, de la antena 1, alături de celebrul compozitor român Adrian Daminescu.

”Mă bucur foarte tare că am ajuns în finală cu ea. Am ales-o pentru că am aceeași părere ca la prima audiție. Și anume că ea cântă și simte în alt mod, față de ceilalți”, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la X Factor.

”Prima întâlnire cu dl. Daminescu a fost cu emoții. Eu sunt mai mică decât el. Mă gândeam dacă vom fi pe aceași lungime de undă. Vreau să fiu liniștită. Trebuie doar să las emoția să își spună cuvântul”, a mărturisit Andrada, la repetiții.

”E un copil care poate face multe, e extraordinară. Are o voce bună, cineva trebuie să o împingă de la spate”, a spus Adrian Daminescu, compozitorul piesei pe care Andrada Precup a cântat-o în finala X Factor.

Ștefan Bănică Jr., piele de găină datorită Andradei Precup

”Interpretarea ei e bună, sigur i-a făcut pe oamenii de acasă să suspine, așa cum m-a făcut pe mine. Aplauze”, a mărturisit juratul Florin Ristei.

„Am simțit că așa va fi și că va suna foarte bine deși nu v-am auzit la repetiții”, a mărturisit și Delia la X Factor, doar pe Antena 1.

”Felicitări Andrada, ai avut o partitură grozavă și o voce bună lângă tine. Adrian, ești un om și un compozitor extraordinar. Piesa cântată acum este creată de tine”, a mărturisit Loredana Groza după momentul emoționant de pe scenă.

”Andrada, nu ma ascund, ești fantastică și senzațională. Când ați cântat amândoi sus, acolo,  mi s-a zbârlit pielea pe mine. Mă bucur că ai trăit această experiență alături de acești oameni minunați. Mulțumesc! Amândoi au venit fără ezitare și au înteles că ne punem în slujba unui concurent pe care vreau să îl tratați ca pe orice alt concurent. Cred că ne poate învăța ce înseamnă să cânți și cât conteează ce transmiți”, a măsturisit Ștefan Bănică Jr. despre concurenta sa.

”Am trăit momentul cu mari emoții, am dorit să transmit tot ce ați simțit. Mă simt protejată, am oameni buni în spate care m-au ajutat peste aceste clipe emoționante”, a mărturisit Andrada Precup, după duetul cu Adrian Daminescu.

Andrada Precup de la X Factor a avut o viață grea. Adevărul despre cine este ea, de fapt