21 sept. 2021 | 17:04

Carmen Tănase e devastată. Prin ce clipe dureroase trece: ”Au murit, măi. Deci sunt distrusă”

Monden
Carmen Tănase e devastată. Prin ce clipe dureroase trece: ”Au murit, măi. Deci sunt distrusă”
Cu ce probleme se confruntă Carmen Tănase. Actrița a spus ce se întâmplă

Carmen Tănase trece prin momente dificile. Vedeta și-a deschis sufletul în emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV, unde a mărturisit că problemele o urmăresc în ultima perioadă. Mulți fani o să îi înțeleagă durerea.

Carmen Tănase are probleme. Ce se întâmplă cu vedeta

Carmen Tănase a vândut tot ce avea în București și s-a mutat la țară, într-un sat de lângă Târgoviște. Actrița este o mare iubitoare de animale, astfel că a avut grijă ca patrupedele să o însoțească în noua locuință. Din păcate, vedeta este distrusă după ce și-a pierdut mai multe pisici.

„Au murit, măi. Deci sunt distrusă cu pisicile, nu e de glumă. Până acum s-a întâmplat ceva cu 4 pisici. Una a murit de bătrânețe, la 19 ani, motanul băiatului a murit de icter, pe Putin l-am dus la doctor. Obama e bine.

Putin are probleme, azi am observat, deci l-am luat în transportor și cu el la doctor. (…) Știi cum mă simt? Extraordinar. Dacă nu ar fi problemele cu animalele, ar fi minunat.

Mă mai împinge în spate că lumea abandonează câini, cred că au auzit că m-am mutat pe acolo.”, a zis Carmen Tănase pentru Cătălin Măruță.

Carmen Tănase, despre rolul din serialul Inimă de Țigan: ‘Mă amuză’

Carmen Tănase a ajuns pe culmile succesului datorită carierei sale impresionante, dar un rol pe care l-a jucat se bucură de popularitate și în zilele noastre. Generația nouă se folosește de TiKTok pentru a marca anumite momente cu replicile spuse de actriță pe când o juca pe Flăcărica.

Aceasta a recunoscut că, chiar și acum, la mulți ani distanță, lumea o strigă Flăcărica pe stradă, ba chiar și cei mai mici o recunosc datorită rolului care a consacrat-o. Totuși, ea nu a scăpat de vocea personajului, ba chiar se folosește de ea ori de câte ori se enervează.

„Eu nu am TikTok, dar primesc tot felul, îmi trimit oameni. Mă amuză și pe mine. Tot timpul (n.r. o strică lumea Flăcărica). Într-o zi m-am șocat pentru că un copil de 2 ani, pe acolo pe la fostul meu cartier a zis: ‘Flăcărica’.

El nu știa să vorbească bine, dar a zis cu Flăcărica ceva. (…) Pai da cum, mi se întâmplă și acum (n.r. să vorbească la fel ca Flăcărica). Când îmi sare capacul și mă iau de câte unul, o scap. Are efect bun, sunt lăsată în pace.”, a mai zis vedeta.

Carmen Tănase, despre experiențele de la filmări. Ce a trăit actrița

Carmen Tănase se bucură enorm pentru faptul că a rămas cu foarte multe amintiri plăcute din momentele în care o juca pe Flăcărica. Aceasta a povestit că filmările durau foarte mult, dar atmosfera era una veselă, condimentată cu momente pline de umor.

„Mie nu îmi plac secvențele ăstea de la începutul serialului. Eu nu găsisem încă drumul către personaj, nu era bine. Spre finalul serialului ‘Inimii de țigan’ am început să capăt vocea aia. (…) A fost o perioadă excepțională, mă bucur că am trăit-o.

Nu era ca acum, la 7 toată lumea pleacă. Atunci filmam de nebuni. Am filmat o experiență când eu săream pe geamul de la baie. Ăștia au zis să cheme un cascador. Ce vorbești?

Lasă că o fac eu. M-am cățărat ca un gândac, eu nu am luat în calcul că mi se va strânge mâna și o să mi se oprească circulația.

Și era Doinița de jos, se strânsese toată Buftea să se uite, noi eram exact ca niște gândaci, iar Doinița mi-a zis: ‘Dacă și de data asta se strigă stop, te joc în picioare.'”, a mai zis actrița.

Ce oferte primește Carmen Tănase de la fani

Atât cei mari, cât și cei mici, nu o pot uita pe Carmen Tănase, chiar dacă au trecut foarte mulți oameni de când aceasta a intrat în rolul iubitului personaj. Mulți îi fac oferte pentru ca ea să apară ca Flăcărica, dar actrița nu își mai dorește.

„Iura era așa de încântat de ce se întâmpla în platoul, că nu zicea stop. Improvizam, nu aveam ce să facem. Ălea erau mai bune decât secvențele scrise. (…)

Am primit în vara asta, prin Doinița (n.r. ofertă de a participa la un eveniment ca Flăcărica). M-a sunat Doinița și i-am zis: ‘Nu mai vin, fata mea, acum am alte probleme.'”. a mai zis Carmen Tănase, pentru Cătălin Măruță.

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro