Vedeta care a vândut tot ce are și a plecat din București. Decizia ei e definitivă (exclusiv)

Vedeta care a vândut tot ce are și a plecat din București. Decizia ei e definitivă (exclusiv)
Ce vedetă a plecat din București. Decizia este definitivă

Încurcate sunt căile showbiz-ului românesc! O cunoscută vedetă din România nu a mai vrut să își petreacă timpul în Capitală, așa că a vândut tot ce avea și a plecat fără să se mai uite în urmă, decizia fiind una definitivă.

Ce vedetă a plecat din București. A vândut tot și nu s-a uitat în urmă

Carmen Tănase a decis să înceapă o viață nouă, la țară. Cunoscuta actriță a vândut tot și s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște, alături de fiul său și de mama ei. Tudor s-a întors acasă după ce a petrecut mai mulți ani departe de România.

Cunoscuta Flăcărica din telenovela ‘Inimă de Țigan’ nu a mai vrut să audă de aglomerație și a preferat să ducă o viață cât se poate de simplă. Aceasta a luat decizia chiar în timpul pandemiei, dându-și seama că își dorește să respire aer curat.

Carmen Tănase a dat viața din Capitală pe o locuință la țară: ‘Am vrut să scap’

Ba chiar, Carmen Tănase își dorește să aibă parte de propria grădină, așa că are planuri mari! Vedeta se bucură de o curte mare, exact așa cum a visat. Actrița nu se va mai întoarce în București, mai ales pentru că a vândut tot ce avea.

„Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară.

Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit.”, a declarat actrița pentru impact.ro.

Carmen Tănase trăiește așa cum și-a dorit mereu. Viața ei este înfrumusețată de 3 câini și 14 pisici, așa că ea nici nu ar putea să își ducă zilele fără animalele de companie ce nu se dezlipesc din patul său.

„Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine.”, a adăugat vedeta.

Carmen Tănase, o mare iubitoare de animale. Ce spune actrița despre noua ei viață

Flăcărica le-a pus nume haioase pisicilor. Mulți se vor amuza în momentul în care vor afla că o pisică se numește Putin, în timp ce alta a primit numele de Obama.

Vedeta nu s-a supărat nici măcar în momentul în care a rămas fără televizorul preferat, după o bătaie între animăluțe.

„Le vorbesc în limbajul Flăcăricăi. Le spun – să fiți cuminte, făi, iar atunci ele știu că mă întorc repede acasă.

S-au bătut între ele, și au trântit televizorul, care s-a făcut praf. Încă nu am luat altul.”, a adăugat cunoscuta actriță.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI