Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate. Prietena Alinei Ceușan e devastată

Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate. Prietena Alinei Ceușan e devastată
Carmen Grebenisan, probleme grave de sanatate

Carmen Grebenișan trece prin momente cumplite, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultima săptămână. Deși totul pare roz în viața ei, aparențele înșală. Ce a pățit celebra influenceriță și cum se simte acum.

Carmen Grebenișan, probleme grave de sănătate

Este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, iar de când a participat la Asia Express alături de prietena ei cea mai bună Alina Ceușan, Carmen Grebenișan a căpătat și mai multă notorietate în mediul online.

Frumoasa roșcată duce o viață perfectă, sau cel puțin așa cred unii dintre urmăritorii ei. Cu toate acestea, vedeta și-a deschis sufletul în fața prietenilor săi virtuali și le-a povestit pe Instagram că lucrurile nu sunt atât de roz precum par.

Carmen Grebenișan s-a speriat în ultimul timp, plângându-se de anumite probleme de sănătate. Influencerița a acuzat dureri în piept, în gât și dificultăți în a respira.

Iubita lui Alex Militaru a crezut, inițial, că a contactat virusul COVID-19, dar vedeta s-a liniștit și a tăiat această posibilitate de pe listă după ce și-a făcut câteva teste și toate i-au ieșit cu același rezultat: negativ.

Pentru că disconfortul persistă, fosta concurentă de la Asia Express și-a făcut o programare la un medic pneumatolog, pentru a descoperi un diagnostic exact.

„De câteva zile, respetiv o săptămână și ceva, am resimțit o durere tot mai puternică în piept. Mă doare la respirație, are loc un disconfort dus spre durere când trag aer adânc în piept. Mă gândesc, doamne, ce naiba o fi.

Mi-am făcut și câteva teste rapide de COVID, sunt negative, așa că mi-am făcut o programare la pneumologie. Și nu fumez mult, încât să resimt o astfel de situație, simptomul ăsta nu l-am mai simțit nici când am avut COVID. A pățit careva așa ceva?”, a declarat celebra influenceriță pe pagina sa de Instagram.

De ce boală suferă, de fapt, Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a recunoscut că suferă de ipohondrie și orice disconfort minor o pune pe gânduri și face tot posibilul să meargă la doctor, pentru a se asigura că nu are probleme grave de sănătate.

„Trebuie să mă tratez singură de ipohondrie, nu știu cum, dar trebuie. Ipohondria este o boală psihică, e atunci când ai impresia că ai toate bolile, dar poate nu ai nimic. La cel mai mic simptom eu mă programez la medic, nu stau să mă gândesc la chestii, dar mă năucesc puțin gândurile la început.

Această ipohondrie nu-mi afectează viața, dar cred că-l afectează pe Alex. Nu exagerez cu nimic, doar exprim clar și evident absolut tot ce mi se întâmplă. Poate din afară sunt exagerată, dar eu nu simt asta”, a mai spus frumoasa Carmen Grebenișan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI