Carmen Grebenișan, în lacrimi la Pro TV. Ce a povestit în fața lui Cătălin Măruță

Carmen Grebenișan, în lacrimi la Pro TV. Ce a povestit în fața lui Cătălin Măruță
Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi la TV

Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi la televizor. Invitată ”La Măruță”, sexy-bloggeriţa a povestit despre o etapă dificilă a vieții sale, mai puțin cunoscută fanilor ei.

Carmen Grebenișan, în lacrimi la PRO TV. „Am învățat să mă descurc singură”

Invitată în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la PRO TV, pentru a discuta despre cele mai recente întâmplări din viața sa, Cătălin Măruță a trecut și prin alte subiecte cu invitata sa, Carmen Grebenișan. Vedeta din mediul online a izbucnit în lacrimi atunci când a fost întrebată de părinți, acesta fiind un subiect sensibil pentru ea, dat fiind că mama și tatăl ei sunt plecați de mai bine de 10 ani din țară, acolo unde s-au și stabilit.

În tot acest timp, Carmen a fost nevoită să se descurce singură, dar a mărturisit că nu îi va blama niciodată pe aceștia pentru decizia pe care au luat-o fiindcă știe că a fost pentru binele familiei. Deși s-a obișnuit cu situația, dorul a rămas pregnant, astfel că vedeta a început să plângă atunci când a fost provocată să le transmită un mesaj celor care i-au dat viață.

„Sunt plecați de 10 ani din țară! Așa mai plâng oamenii când le e dor de părinți. Am învățat să mă descurc singură. Ai mei sunt foarte mândri de mine. Știam că o să vină vorba de părinții mei! !”, a spus Carmen Grebenișan în emisiunea ”La Măruță”.

Cum a ajuns celebră?

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt denumite ”Reginele Instagramului”. Până să dețină o astfel de notorietate, cele două au muncit mult. Și la înfățișare au schimbat unele aspecte, imaginea lor fiind punctul de plecare al marelui proiect ce le-a adus astăzi faima.

Cele două clujence au pornit de la pasiunea lor pentru modă și metode de înfrumusețare. Interesant este că ele au reușit, prin mici îmbunătățiri, să-și definească trăsăturile, încât ai putea jura că sunt surori gemene, cel puțin până când Carmen a renunțat la blond. Ele sunt însă doar prietene foarte bune.

„Sunt o bloggeriță din România, născută în Târgu-Mureș, iar momentan locuiesc în Cluj Napoca. Am văzut pentru prima dată lumina zilei pe data de 2 iunie 1992. Îmi place să spun povești și mă declar a fi o naratoare plină de emoție, căreia îi place să călătorească, să scrie și să captureze momente prin intermediul pozelor. Scrisul, o veche pasiune, s-a dezvoltat prin intermediul acestui blog și s-a transformat într-o motivație inspiraționala, cu ajutorul căreia am creat o multitudine de povești ce sper să vă atraga atentia si sa va inspire sa va traiti viata si fiecare clipa la maximum”, se prezenta Carmen pe bloggul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI