Planul secret al lui Carmen Grebenișan. Ce își dorește neapărat să facă

Carmen Grebenișan a fost invitată astăzi în platoul ”Vorbește lumea”, de la PRO TV, pentru a povesti despre cele mai recente evenimente din viața sa, cum și unde va petrece sărbătorile de iarnă, dar și ce planuri de viitor are. Ce spune despre nuntă și copil?

Carmen Grebenișan, planul secret pe care dorește să-l îndeplinească

Carmen Grebenișan trăiește o frumoasă și tumultoasă poveste de iubire alături de un tânăr farmacist. Deși lucrurile s-au întâmplat cu repeziciune între cei doi, începând relația de iubire în luna februarie a acestui an, astăzi locuind deja împreună, vedeta din mediul online spune că „totul e organic”. La fel a fost și când i-a cunoscut pe părinții partenerului său, în compania cărora își va petrece Crăciunul în acest an.

„Am fost în vizită la părinții lui destul de repede, dar noi parcă ne cunoaștem de o viață. A fost o conexiune instantă cu ei. Sunt ca părinții mei. E organic totul. De sărbători vom merge la părinții lui, pentru că nu avem cum să mergem la ai mei. Din păcate, nu am mai petrecut sărbătorile de mult cu ai mei, dar mereu m-am aciuat altei familii”, a povestit bloggerul la PRO TV. 

Trecând la viitor, tânăra a fost întrebată de Adela Popescu în ce stadiu se află planurile de nuntă, având în vedere că roșcata a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Carmen a răspuns că au o perspectivă asupra acestui eveniment, dar că a fost îngreunată de pandemie. În schimb, este decisă în privința unui aspect: vrea o nuntă pe plajă, acesta fiind și visul ei.

„Avem planuri de nuntă și nu prea. Eu îmi doresc o nuntă la mare, sper să se poată. Sincer, oricum nu țin prea mult la treaba asta. Nu e ăsta targetul. Acum, o să ne mutăm la casă. Dacă nu s-a întâmplat până acum, sper să se întâmple în două luni”, a povestit aceasta.

Ce spune despre copil?

Cât despre copil, a declarat că face parte din dorințele ei, încă nu pentru moment, mai ales după ce prietena sa, Alina Ceușan, a născut, fiind atașată de micuțul Rock.

„Îmi doresc copii, însă, mi-am dat seama…În momentul în care prietena mea (n.r. Alina Ceușan) a născut un copil, mi-am dat seama că țin așa mult la el. Dar acum simt că mă poate constrânge. Așa simțeam și despre căsătorie, dar acum nu mai există acest sentiment”, a mai spus Carmen. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI