09 aug. 2022 | 11:49

Carla Bruni, imagini de neratat în costum de baie. Soția lui Nicolas Sarkozy nu-şi arată deloc vârsta

Monden
Carla Bruni, imagini de neratat în costum de baie. Soția lui Nicolas Sarkozy nu-şi arată deloc vârsta
Carla Bruni, imagini de neratat în costum de baie

Pentru Carla Bruni, soția lui Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței, pare că timpul s-a oprit în loc. Fotomodelul anilor 1990 cu cel mai ridicat gaj are încă un trup perfect. La cei 54 de ani, ea a fost surprinsă în costum de baie, pe un iaht, într-o vacanță alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți din 2008 și au o fiică împreună.

Carla Bruni, imagini de neratat în costum de baie

Însă formele perfecte ale fostei Prime Doamne a Franței nu sunt… întâmplătoare, ca să spunem așa. Ea a povestit că depune „eforturi nesfârșite” pentru a „rămâne slabă”. Vezi imagini cu Carla Bruni în costum de baie, în galeria foto a articolului!

Carla Bruni a vorbit deschis despre subiectul imaginii sale în revista Madame Figaro. În vârstă de 54 de ani, Carla Bruni a precizat că nu are o „relație anume cu frumusețea, nici cea care mi se atribuie mie, nici cea a altora”.

Cum se menține în formă fosta Primă Doamnă a Franței

Ea a subliniat că, deși „frumusețea sublimă” o poate „fascina”, ea preferă „grația și farmecul”. Modelul a reflectat apoi asupra propriei înfățișări, precum și asupra „eforturilor nesfârșite” pe care le depune pentru a-și menține aspectul.

„Am o siluetă și un stil, poate, dar fac eforturi nesfârșite pentru a rămâne slabă: două ore de sport pe zi, bar, eliptică, puțin Pilates”, a spus ea, adăugând: „Frumusețea este, de asemenea, o constrângere”.

Carla Bruni a mai dezvăluit în acel interviu faptul că industria modei va rămâne familia ei, întrucât încă menține relații strânse cu alte modele, dar și persoane care activează în domeniu, precum croitoresele, coafezele, make-up artiștii și fotografii.

Carla Bruni a lăudat, de asemenea, nouă generație de modele în timpul unui interviu pentru Vogue din 2020.

„A fi model este o slujbă atât de ciudată și nu durează mult, atât de mult este despre tineret. Așa că este grozav când munca ta poate deveni parte din această poveste mai mare pe care o scriem cu toții împreună”, a spus ea.

În timpul interviului pentru revista Madame Figaro, Carla Bruni a vorbit și despre aspectul ei în copilărie, dezvăluind că înainte de pubertate, era înaltă și slabă și „se simțea invizibilă”.

Apoi, după această perioadă, percepția asupra propriului aspect fizic s-a schimbat, mai ales după ce a remarcat faptul că este privită diferit atunci când merge la plajă. Fostul model a declarat că experiența a învățat-o „plăcerea seducției”.

„Îmi place să fiu plăcută„ și să seducă „fără niciun scop sexual”, susținând că a plăcea oamenilor este „mult mai interesant” decât a fi frumoasă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro