FOTO: 5 cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Bruce Willis, Nicole Kidman, Nicolas Sarcozy, printre veteranii relațiilor stabile

FOTO: 5 cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Bruce Willis, Nicole Kidman, Nicolas Sarcozy, printre veteranii relațiilor stabile

Există fericire și longevitate pentru cuplurile de la Hollywood! Staruri celebre se bucură de povești de dragoste, care durează de mai bine de un deceniu, și nu dau vreun semn că lucrurile s-ar schimba pentru în acest sens. Bruce Willis, Nicole Kidman sau Nicolas Sarcozy sunt doar câteva nume celebre care au dovedit că dețin secretul unei relații fericite de lungă durată. 

  1. Bruce Willis și Emma Heming, dragoste la prima vedere

Între cunoscutul actor Bruce Willis și fotomodelul Emma Heming a fost dragoste la prima vedere. Cei doi se bucură de o poveste de iubire care durează de mai bine de zece ani. Despre începutul acestei frumoase relații a povestit Emma într-un interviu pentru People’s List. „Când ne-am întâlnit prima dată am rămas plăcut surprinsă de cât de fermecător, amuzant şi de frumos era – acesta a fost primul meu gând cu privire la Bruce”, mărturisea la un moment dat partenera de viață a celebrului star de la Hollywood. Timpul petrecut împreună a demonstrat că diferența de 23 de ani dintre ei nu pare să fie un impediment pentru relația lor.

2. Nicole Kidman și Keith Urban, împreună de 15 ani

Un alt cuplu vestit de la Hollywood care se bucură de longevitate este, fără îndoială, frumoasa actriță Nicole Kidman și cântărețul și producătorul muzical Keith Urban. Sunt împreună de aproximativ 15 ani, sunt căsătoriți de 13 ani, au împreună doi copii, iar povestea lor de dragoste continuă să dăinuiască. Comentariile cârcotaților legate de diferența de înălțime dintre ei au fost de-a lungul timpului ignorate de îndrăgostiți.

3. Nicolas Sarkozy și Carla Bruni, soț și soție de mai bine de un deceniu

Un alt cuplu celebru, care se bucură de o relație de lungă durată, este dintre fostul președinte francez Nicolas Sarkozy și fostul model Carla Bruni. Căsnicia lor durează de mai bine de un deceniu, ei devenind soț și soție în 2008. Într-o carte autobiografică, intitulată „Passions”, fostul președinte a vorbit despre parcursul său politic şi viaţa lui privată, în special prima sa întâlnire cu Carla Bruni, despre care a spus că a fost „cea mai importantă întâlnire din viaţa” lui.

4. Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley

Sunt cunoscuți în toată lumea, se bucură din plin de succes, iar iubirea nu le lipsește. Actorul Jason Statham, vestitul „Curier” de la Hollywood și modelul Rosie Huntington sunt împreună de aproximativ un deceniu, iar în urmă cu doi ani au devenit părinții unui băiețel. Ea este cu 19 ani mai tânără decât el, dar și în acest caz vârsta pare să fie doar o cifră…

5. Goldie Hawn și Kurt Russell, cuplul de aur

Foto: psychologies.ro

Actorii Goldie Hawn și Kurt Russell se pot numi cu ușurință veteranii relațiilor stabile. Povestea lor a început în urmă cu 36 de ani. Ei sunt părinţii unui băiat pe nume Wyatt Russell, care a venit pe lume în iulie 1986. Goldie mai are doi copii, proveniţi din relaţia cu Bill Hudson, respectiv Kate Hudson şi Oliver Hudson, iar aceștia au o relație minunată cu Kurt, pe care îl consideră tatăl lor.