Dana Nălbaru, ținta unui nou val de critici. A primit multe jigniri: „Muma Pădurii”

Dana Nălbaru, ținta unui nou val de critici. A primit multe jigniri: „Muma Pădurii”
Dana Nalbaru, in centrul unui scandal pe net

Dana Nălbaru a fost ținta unui nou val de critici în care a primit multe jigniri. Dana Nălbaru a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, postare cu care a împărțit din nou internauții în două tabere. Vedeta s-a fotografiat imediat după ce s-a trezit din pat. De aici a pornit tot scandalul.

Dana Nălbaru și-a șocat prietenii virtuali. Cum a apărut pe rețeua socială

Fanii au reacționat imediat la fotografia postată și artista a strâns multe laude și încurajări pentru sinceritatea și curajul ei de a se poza așa, în comparație cu alte vedete, care pierd ore întregi în fața oglinzii înainte să facă publice imagini cu ele pe rețelele de socializare. Au fost însă și unii care nu s-au putut abține să nu critice aspectul „neîngrijit” al artistei.

„Cel mai curajos om cel care se arata lumii asa cum este/ Nu obișnuiesc să las mesaje, dar nu mă pot abține. Ai o frumusețe naturală pe care rar o mai întâlnim în societatea de azi/ Seamană cu o actrița/ Te admir pentru tot ceea ce esti!/ Doamne… am crezut ca mi-a făcut cineva poza și a pus-o aici!! Te înțeleg, soro/ Nu vreau să subliniez frumusețea, ci naturaletea! Aveți curajul multe dintre voi să vă selfați în o așa lumină? Luați exemplu/ Ești reală, bravo! Așa arată mamele, uneori! Te felicit pentru naturalețea ta! Multă naturalețe și noblețe”, i-au scris imediat prietenii ei virtuali.

Dana Nălbaru, criticată de o parte din fani

Cealaltă parte de fani au criticat-o dur pe artistă pentru felul în care a îndrăznit să apară pe rețeaua de socializare.

„De ce te postezi așa? Serios? Măcar dă cu pieptănul prin păr…”, „Arăți groaznic… ciufulită, cu un ochi mai mic… schimbă-ți viata, fă ceva pentru tine.. ”, „O femeie este prin esență o persoană aranjată, îngrijită… Nu zic de diamante, dar indiferent de ce ai crede tu că faci bine, chiar nu faci”, „Doamne ferește! Parca ai fi Muma- pădurii! ”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

Prietenii virtuali i-au luat apărarea Danei Nălbaru

”Vai ce răutați am citit! Când vedem poze simple, în ipostaze naturale, nu mai știm să deosebim frumusetea pentru că etaloanele sunt altele! Si ce nevoie de exprimare a răului! Nu vreau să subliniez frumusetea, ci naturaletea! Aveți curajul multe din voi sa va selfați în o așa lumină? Luati exemplu!

Poi mai oameni buni, haideti sa nu mai fim atit de rai, suntem fiecare asa cum ne a lasat Dumnezeu, nu toti(toate) sunt fotomodele, daca femeia se simte ok sa posteze fara pic de machiaj, nu vad ce aveti voi impotriva. Ia sa va vad eu pe unele, care aveti atita glet pe fata, daca aveti curajul sa, mergeti macar cu gunoiul nemachiate. Sooo. Despre ce vorbim?!!!!/ Esti reala, bravo! Asa arata mamele, uneori! Te felicit pentru naturaletea ta!”, au scris cei care o apreciază pe Dana Nălbaru.