Care este motivul pentru care Ruby nu se căsătorește. “Nimeni din familie nu mă întreabă asta!” EXCLUSIV

Care este motivul pentru care Ruby nu se căsătorește. “Nimeni din familie nu mă întreabă asta!” EXCLUSIV
De ce nu se marita Ruby

Ana Claudia Grigore sau Ruby, după numele său de scenă, este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața adoră ținutele provocatoare și este cunoscută ca fiind o persoană foarte dezinvoltă, dar, culmea, și foarte cuminte. Asta pentru că vedeta a avut până la vârsta de 32 de ani doar două relații amoroase, cea cu managerul ei și cea actuală cu dansatorul său din trupă, Robert cu care este împreună de șapte ani.

Care este motivul pentru care Ruby nu se căsătorește

Cu toate că Ruby are 32 de ani, nu se grăbește să se căsătorească, deși pare că ea și partenerul ei se potrivesc perfect. Ea și Robert au făcut echipă în cel de-al doilea sezon Asia Express, ajungând chiar până în finală. Cei doi se înțeleg de minune, fac senzație oriunde merg împreună, însă nu se grăbesc să-și unească destinele și în fața preotului. Contactată de reporterii Playtech.ro, celebra cântăreață ne-a dezvăluit că principalul țel pentru ea în momentul de față este partea profesională, nu neapărat măritișul.

“Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, ne-a explicat artista.

Cine a fost primul iubit al lui Ruby

Cristian Oxi Constantin a fost prima iubire a cântăreței Ruby. Cei doi s-au cuplat pe vremea când senzuala artistă era o adolescentă de numai 17 ani. Ulterior, Ruby și Oxi au fost colegi la o revistă și au colaborat pe mai multe planuri, find și iubiți în particular. Oxi este și cel care a făcut-o vedetă pe Ruby, lucrând la imaginea sa și investind în numele cântăreței, care a devenit ceea ce este astăzi. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire până în 2013, când au decis să o ia pe drumuri separate, după șase ani de relație.

”Relația noastră a încetat în urmă cu aproximativ jumătate de an. Am preferat să fim discreți și să nu trecem despărțirea asta prin filtrul presei pentru că ține strict de viețile noastre personale. Nu ne-am despărțit din vina nimănui. Am avut parte împreună de șase ani de relație frumoasă, dar proiectul de care ne ocupăm ne-a acaparat foarte mult și am ales să rămânem nu doar prieteni, ci și familie.

În prezent, fiecare este implicat în câte o relație, dar acesta nu este sub nicio formă motivul pentru care am ales să ne despărțim. Oxi este în continuare managerul meu, iar lucrurile nu se vor schimba din punctul ăsta de vedere sub nicio formă. Datorită lui proiectul Ruby există, iar lucrurile funcționează”, declara Ruby, în 2013, imediat după despărțire, pentru Cancan.

Ruby a avut o copilărie grea

Ruby nu a ascuns publicului nici detalii despre trecutul ei. Artista a avut o copilărie nu tocmai ușoară, fiind nevoită să crească departe de părinți. Aceștia au plecta la muncă în străinătate, iar ea a rămas în grija bunicii.

Nevoiți să trăiască departe de casă și să se descurce cu problemele financiare, părinții lui Ruby nu au mai rezistat presiunii și au divorțat. După ce a ajuns celebră, cântăreața a lansat o melodie, inspirată din trecutul ei, care se intitulează ”Tata” și care surpinde o parte din emoțiile pe care ea le-a trăit cândva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI