Ruby, dezvăluire rușinoasă la Vorbește Lumea. Lora și Cove au fost pur și simplu uluiți: ”Mi-am adus aminte târziu”

Ruby a făcut o dezvăluire rușinoasă la Vorbește Lumea. Entuziasmată până peste cap de vizita din Istanbul, unde a fost să filmeze un videoclip, dar și să se distreze, Ruby a scăpat porumbelul în direct.

Ruby, dezvăluire rușinoasă la Vorbește Lumea

Ruby a fost invitată în emisiunea prezentată de Cove și Lora și i-a lăsat mască pe cei doi cu dezvăluirea ei. Imediat ce a intrat în platou, vedeta a ținut să menționeze că a slăbit și a venit cu o rochiță mulată, plângându-se că nu mai are forme.

În plus, ea a rugat-o pe producătoare emisiunii să „îi pună ceva pe c*r”. Cove a rămas șocat când a auzit-o și i-a spus, voalat, să aibă grijă la limbaj. Ruby a motivat că există cuvântul în dex, așa că îl poate spune și pe post.

Ruby a mărturisit că a uitat că a fost Paștele. Lora și Cove au rămas șocați de dezvăluirea vedetei. Fiind în Istanbul pentru filmarea unui nou videoclip, Ruby a uitat și de Paște.

”Nici bunica nu mi-a zis că e Paștele, că și ea e bătrână (…)”, a mărturisit Ruby.

„Am uitat. Deci, în trei zile am mâncat așa: într-o noapte trei linguri de orez, eu nu prea sunt cu gusturile orientale, a doua seară am gustat două guri dintr-o shaorma, se uscase un pic, eu când sunt la clip uit să mănânc. Am mâncat și dimineața când am ajuns, aproape un ou fiert cu cartofi prăjiți”, a mărturisit Ruby.

Ruby vrea operație de mărire a feselor?

Ea a fost în Turcia pentru filmarea unui videoclip și a vorbit despre faptul că a slăbit mult. Ea a complimentat-o pe Ana Lesko și a spus că este invidioasă pentru „ce are Ana în spate”.

„Să mă apuc de sport sau să fac varianta aia simplă (n.r. operația de implant fesier).”, a spus Ruby, care a precizat la începutul momentului că nu ea are forme, ci așa este construită rochia.

Lora i-a explicat vedetei că cel mai bine este să facă sport. I-a făcut și o demonstrație pentru un exercițiu menit să îmbunătățească mușchii fesieri, asta după ce Ana Lesko i-a dat lui Ruby să guste o prăjitură.

Ruby a mai avut o perioadă în care a slăbit enorm. Când a participat la Asia Express, vedeta a slăbit mult. Vedeta a dat jos 5 kilograme, ceea ce este mult raportat la înălțimea și greutatea ei. A reușit să le pună la loc atunci când a venit acasă și s-a pus pe mâncat fast food și mâncăre gătită de bunca ei.

Apoi, a luat proporții și a decis să pună stop, așa că a urmat o dietă sănătoasă și sport și a slăbit la loc. Acum, Ruby a avut de suferit din punct de vedere alimentar în Turcia, pentru că nu este adepta mâncărurilor condimentate în stil oriental.

În plus, stresul de la filmări a făcut-o să își piardă apetitul. Concentrată pe scenele din videoclip, cântăreața a uitat și de Paște, așa că nu a sărbătorit cu o masă festivă, ci doar a mâncat atunci când și-a adus aminte.