23 aug. 2021 | 09:00

Cântărețul român care are probleme grave de sănătate. Prin ce momente triste trece în prezent

Monden
Cântărețul român care are probleme grave de sănătate. Prin ce momente triste trece în prezent
Cântărețul român care are probleme grave de sănătate

De o bună bucată de vreme, artistul UDDI s-a retras din lumina reflectoarelor. El a fost diagnosticat cu hernie inghinală și omblicală și a fost operat. Artistul a spus cu se simte acum, după intervenția chirurgicală.

Cântărețul român care are probleme grave de sănătate

De altfel, UDDI a recunoscut că a traversat momente dificile, mai ales că au existat și unele complicații.

„Nu mă așteptam la asta. Au fost complicații și merge mai greu. Încerc să mă refac cât mai repede pentru că, fără să știu că o să dureze atât de mult recuperarea, am luat un mic eveniment și nu știu dacă-l pot onora. Slavă Domnului că ce a fost mai rău a trecut!”, a explicat UDDI pentru cancan.ro.

Artistul a mai spus și ce reguli trebuie să respecte, dar care este partea cea mai grea a situației sale, și anume, aceea că nu își poate ține copilul în brațe.

„Trebuie să am grijă la ce mănânc și ce beau, la pastilele pe care le iau. Dar mă doare de… Și cea mai enervantă treabă este faptul că nu pot să-mi ridic în brațe copilul. Mă uit la el și nu am ce să fac, asta e partea cea mai rea”, a mai artistul pentru aceeași sursă.

Și-a dorit enorm să devină tătic

La începutul acestui an, UDDI a devenit tată pentru prima dată. El a declarat că fiul e cea mai mare realizare a lui.

„Dintotdeauna m-am văzut tătic. Ce e mai frumos decât să fii părinte? Eu mi-am dorit foarte mult, am fost pregătit, nu mi-a fost teamă. Nu am ținut totul secret, dar eu, fiind artist de foarte mulți ani, am încercat să-mi țin viața personală departe de ochii curioșilor, pentru că așa mi se pare corect.

Eu sunt artist și am ce să vând. De ce să-mi vând intimitatea sau chestii ultra-personale? Mă simt împlinit de când sunt tătic. Acum aștept să pot să muncesc cu adevărat ca să pot să-i ofer tot ce e de oferit. În primul rând financiar, pentru că astea sunt vremurile și apoi tot ce altceva mai are nevoie”, a mai spus UDDI în același interviu.

Artistul a mai explicat și semnificația numelui ales pentru fiul său.

 „Solomon, numele băiatului meu, vine de la ebraicul  Shlomó, care înseamnă pace. Asta pentru că încerc să aduc pace în sânul familiei mele și în comunitatea mea. Simt că cel mic ne-a adus pace, mă bucur că este bine și crește”, a încheiat artistul.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro