13 oct. 2021 | 14:04

Cântărețul din România care a fost prins de soție pe Tinder. Ce a urmat în următoarele minute

Monden
Cântărețul din România care a fost prins de soție pe Tinder. Ce a urmat în următoarele minute
Cântărețul care a fost prins de soție pe Tinder

Ce artist a fost prins de soție pe Tinder. El a fost dat de gol de soție în direct, la televizor chiar de către soția sa, care a povestit că el are instalată în telefon această aplicație.

Cântărețul care a fost prins de soție pe Tinder

Este vorba despre simpaticul artist Vasilică Ceterașu. Se pare că acesta folosește aplicația Tinder, pe care o activează când pleacă de acasă și o șterge din telefon atunci când se întoarce.

Această descoperire a fost făcută în momentul în care Amalia s-a uitat în telefonul soțului ei.

”Stă pe Facebook non-stop. Și pe Tik-Tok. Și mai e ceva, o plaformă, Tinder, nici nu știu ce e acolo. Nu știu ce e aia, când pleacă de acasă o activează și când vine șterge aplicația. I-am căutat în telefon și am văzut aplicația și am crezut că e ceva, nu știu, un fel de Instagram.

(…) El spune că vorbește de evenimente, eu nu l-am mai luat la rost să văd ce și cum”, a povestit Amalia, soția lui Vasilică Cetarașu, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vasilică Ceterașu nu a mai avut încotro și a recunoscut că are cont pe Tinder, dar a admis și că i-a ascuns soției sale adevărul despre această aplicație.

”Eu i-am spus că e o combinație între Tik-Tok și Instagram. E cu poze. Am 40 de aplicații pe telefon dar a găsit-o fix pe aia”, a glumit Vasilică Ceterașu.

Vasilică Ceterașu, pe numele real, Vasilică Gojda, și-a cunoscut soția în 2001, la o nuntă, dar cei doi s-au cuplat câțiva ani mai târziu. Cei doi au făcut nunta în 2016, iar la eveniment au avut nu mai puțin de 1.500 de invitați. De precizat este că cuplul a avut 3 perechi de nași printre care și celebrul Nea Mărin și soția lui.

Ce este Tinder

Tinder este o aplicație de dating online care permite utilizatorilor să gliseze în mod anonim pentru a da like sau dislake  profilurile postate de alți utilizatori, care cuprind în general fotografia lor, o scurtă biografie și o listă a intereselor lor personale. Iar odată ce doi utilizatori s-au „potrivit”, aceștia pot face schimb de mesaje.

Tinder a fost lansat în 2012, ca o asociere între IAC și firma de dezvoltare de aplicații mobile Xtreme Labs. Până în 2014, Tinder înregistra aproximativ un miliard de ”swipes” pe zi.

Tinder a cerut inițial accesul la un cont Facebook pentru a utiliza aplicația, dar a început să permită utilizatorilor să se înregistreze doar cu un număr de telefon în august 2019. Este accesibil printr-o aplicație mobilă sau un browser web pentru computere. Tinder funcționează pe un model de afaceri freemium.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro