Cum arată tânăra căreia i-a fost șters contul de Tinder pentru că este prea… atrăgătoare

O tânără superbă a avut parte de surpriza vieții sale, atunci când a vrut să intre pe contul său deținut pe faimoasa aplicație de dating Tinder. Tânăra a constatat că nu mai deținea contul, deoarece acesta a fost raportat de prea multe ori, așa că a fost șters.

Tânăra prea sexy pentru Tinder

Holly Valentine are 26 de ani și locuiește în Los Angeles. Chiar greu de crezut, tânăa americancă a avut nevoie de platforma Tinder ăentru a cunoaște persoane noi, așadar nu a ezitat și și-a făcut un cont. Pentru că se plimbă mult și arată fantastic, tânăra pozează mult.

De multe ori, pozează mai sexy decât ar trebui, iar multe dintre instantanee au ajuns pe Tinder. Oamenii i-au admirat pozele zilnic. Mii de bărbați au privit formele fără cusur ale tinerei. Curbele ei periculoase au făcut să viseze cu ochii deschiși foarte mulți bărbați.

fata interzisa pe Instagram frumoasa

Curios, dar unii dintre aceștia au crezut că nu este posibil ca o femeie care arată așa să-și caute parteneri pentru…distracții pe Internet, așa că au raportat contul. Și au fost mulți care au crezut că sunt trași pe sfoară, așa că Holly Valentine a primit foarte multe raporturi pentru că este mult prea sexy!

Cum viața este nedreaptă, contul Tinder a fost suspendat, oricât de mult a inistat Holly Valentine că acela nu este un cont fals șică poate demonstra cu alte și alte poze că ea este. Nimeni nu a crezut-o, așa că fata înlăturată de pe platforma de întâlniri pentru că era prea frumoasă a rămas fără cont și fără explicații, dar măcar și-a recuperat banii.

Reprezentanții Tinder au decis să-i returneze cei 86 de dolari pe care tânăra i-a cheltuit pentru a avea un cont pe Tinder.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI