Tinderul i-a adus moartea. Un bărbat a fost măcelărit cu sălbăticie de către iubita sa cunoscută pe aplicația de dating

Tinderul i-a adus moartea. Un bărbat a fost măcelărit cu sălbăticie de către iubita sa cunoscută pe aplicația de dating
Tinderul i-a adus moartea. Un bărbat a fost măcelărit cu sălbăticie de către iubita sa cunoscută pe aplicația de dating

O crimă îngrozitoare a șocat întreg mapamondul, după ce un bărbat a fost ucis la o întâlnire cu o femeie cunoscută pe una dintre cele mai de succes aplicații de dating, Tinder.

Cei doi și-au dat întâlnire într-un apartament de lux

Tinderul este una dintre aplicațiile de dating folosite în întreaga lume. De ce? Răspunsul este simplu: ai posibilitatea să întâlnești multe persoane noi, în urma unor criterii alese de tine. Totul stă într-o mișcare de deget făcută la dreapta. Acesta a fost și cazul unui bărbat care credea că și-a întâlnit aleasa. Din păcate, finalul este unul tragic, pentru că de multe ori, realitatea din spatele unui ecran este diferită de ceea ce credem noi.

Un caz șocant, petrecut în urmă cu puțin timp, a șocat milioane de tineri, utilizatori ai acestei aplicații. O crimă terifiantă a avut loc în Indonezia, după ce un bărbat de 32 de ani a fost ucis într-un stil barbar, de către femeia cu care urma să aibă o întâlnire amoroasă.

Potrivit poliției din Jakarta, tânăra, ca orice utilizator Tinder, a comunicat cu victim pe chatul aplicației de întâlniri Tinder, iar mai apoi, au mutat conversația pe WhatsApp, pentru a trece la următoarea etapă. Autoritățile au transmis presei că în ultimul mesaj al victimei, cei doi amorezați stabiliseră o întâlnire într-un apartament din Pasar Baru, Jakarta centrală.

Surpriza neplăcută a apărut din baia apartamentului

Ca orice bărbat tânăr și entuziasmat, victima aștepta cu nerăbdare momentele petrecute în intimitate, nebănuind calvarul pe care urma să-l triască. Pe de altă parte, femeia plănuise cu iubitul său un jaf bine regizat.

În timp ce se angajaseră în momente pline de pasiune, din baia apartmentului și-a făcut apariția iubitul oficial al femeii, care l-a atacat agresiv pe bărbatul de pe Tinder. Victima a fost lovită în cap cu o cărămidă, iar ulterior a fost înjunghiat în repetate rânduri de cei doi criminali.

Speriați de fapta ce au comis-o, femeia și iubitul său au ieșit să cumpere o macetă și un fierăstrău, cu ajutorul cărora au măcelărit cadavrul bărbatului de pe Tinder. Acesta a fost secționat în bucățele, iar mai apoi, transportat cu ajutorul unui rucsac și al unei valize într-un alt apartament închiriat cu banii mortului.

Pe lângă acest apartament închiriat, criminalii s-au bucurat de mai multe bunuri cumpărate cu banii extrași din contul victimei, 6.584 de dolari. Suma obținută a fost folosită pentru a cumpăra aur, bijuterii prețioase, o motocicletă și pentru a închiria o casă în Depok, Java de Vest, acolo unde își doreau să ascundă rămășițele victimei, potrivit The Mirror.

Rudele au sesizat poliția

În perioada următoare, bărbatul a fost de negăsit, astfel că, rudele au anunțat dispariția bărbatului, care au oferit câteva informații despre întâlnirea cu fata de pe Tinder, cât și despre locul întâlnirii.

Ajunși la fața locului, polițistii i-au găsit pe cei doi criminali, bărbatul încercând să fugă. În acel moment, autoritățile l-au împușcat în ambele picioare, în timp ce femeia s-a predate de bună voie.

În urma audierilor, polițiștii i-au găsit vinovați de crimă și furt premeditat, riscând să primească pedeapsa cu moartea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI