Când se unesc echipele la Survivor – câți concurenți mai trebuie eliminați până atunci

Când se unesc echipele la Survivor – câți concurenți mai trebuie eliminați până atunci
Când se unesc echipele la Survivor - câți concurenți mai trebuie eliminați până atunci

Survivor a devenit un adevărat fenomen social în România, telespectatorii urmărind cu sufletul la gură fiecare „duel“, pentru imunitate sau recompensă, dintre Faimoși și Războinici. Află, în continuare, ce s-a întâmplat în ediția de joi, 25 martie, ce echipă a câștigat proba din Dominicană și primul mini game, dar și cât a mai rămas până la momentul în care se unesc cele două triburi.

Când se unesc echipele la Survivor

Fanii Survivor s-au bucurat ieri, 25 martie, de o nouă ediție a celui mai iubit reality-show al momentului, asistând la lupta dintre Faimoși și Războinici pentru un nou joc de recompensă.

După eliminarea Andreei Antonescu, tensiunile au ajuns la cote alarmante în echipa roșie: Cătălin Moroșanu se simte dat la o parte și vizat pentru eliminare, lucru pe care i l-a mărturisit chiar el colegei sale, Elena Marin, care a fost aleasă favorita publicului pentru trei săptămâni consecutive, Jador i-a dezvăluit prietenului său, Moroșanu, că suferă cumplit pentru că nu poate sta alături de echipa lui, iar Zanni se ocupă în continuare de intrigile-i caracteristice, după cum au spus-o în repetate rânduri colegii acestuia.

Concurenții celor două echipe au evoluat pe un traseu mixt, format din bazine cu apă și activități la sol, iar experiența ediției de joi, difuzată de Kanal D, începând cu orele 20:30, i-a lăsat cu un gust amar pe susținătorii faimoșilor, cu atât mai mult cu cât scorul a fost, inițial, unul strâns.

Așadar, meciul de recompensă de la Survivor România a fost câștigat de Războinici, cu scorul de 10-8. Faimoșii au luptat până la capăt, însă, din păcate pentru ei și pentru publicul lor, nu au reușit să trimită jocul la proba de ștafetă.

Punctul victoriei pentru echipa albastră a fost adus de către Marius Crăciun, iar recompensa a constat într-o porție de paste cu sos și un pahar de vin.

”E cea mai dulce victorie a mea, după atâtea pierderi de săptămâna trecută. Am adus cel mai dulce punct. Cu toți am avut niște zile mai proaste și acum ne-am revenit și vom continua în forță. Mă bucur că vom mânca“, a spus concurentul.

Cât despre momentul în care cele două echipe vor fuziona, acest lucru se va întâmpla când vor rămâne 8 până la 10 jucători, iar probele vor deveni individuale. În general, după anunțul despre unirea echipei Faimoșilor cu cea a Războinicilor, membrii noului trib se mută într-o singură tabără.

Citește și: Jador, extrem de trist la Survivor: „Toți vor să plec acasă“. Ce îl deranjează

Câți concurenți mai trebuie eliminați

În prezent, în arena din Republica Dominicană se întrec 16 concurenți, fiecare echipă numărând câte 8 membri. Prin urmare, mai trebuie eliminați cel puțin 6 sportivi până la momentul fuziunii dintre faimoși și războinici.

Ce s-a întâmplat în ediția de joi, 25 martie

„Oamenii sunt răi până la capăt“, a spus Cătălin Moroșanu, care simte că nu are aproape niciun coleg de când Andreea Antonescu a fost eliminată din competiție.

„Băi, mă crezi că îmi venea să zic «ce aveți, treziți-v㻓, i-a spus Elena Marin luptătorului K1, care pare tot mai descumpănit în ultima vreme.

„Sunt convins că și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei… a început să se simtă în plus“, a adăugat, la rândul său, Zanni.

„Ori eu, ori tu, noi doi clar suntem vizați“, a mai spus Moroșanu, care crede că Faimoșii s-au aliat împotriva lui și a dansatoarei pentru a-i trimite acasă. „Nu mor caii când vor câinii, așa că aveți grijă“, mai adaugă concurentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI