Cătălin Moroșanu, următoarea țintă a lui Zanni la Survivor România. De ce vrea să-l elimine

Cătălin Moroșanu, următoarea țintă a lui Zanni la Survivor România. De ce vrea să-l elimine
Catalin Morosanu, urmatoarea tinta a lui Zanni

Zanni a spus cine este concurentul cel mai afectat de ieșirea Andreei Antonescu din concurs. Azi, de la ora 20:00, la ”Survivor România”, se dispută meciul pentru recompensă.

Cătălin Moroșanu, următoarea țintă a lui Zanni la Survivor România

Astfel, Faimoșii și Răzbinicii evoluează pe un traseu mixt, înfruntând obstacole, pe sol și pe apă, iar finalul intes o să îi solicite la maximm pe concurenții din cele două echipe. Mai mult, după consiliul anterior, în care Andreea Antonescu a părăsit competiția, după decizia publicului Zanni spune că cel afectat profund de plecarea Andreei Antonescu este chiar Cătălin Moroșanu.

“Și Moro este foarte afectat de plecarea Andreei. Moro, de când a plecat Andreea, a început să se simtă în plus”, a spus Zannidache.

De altfel, în ediția din această seară o să se dispută primul mini game din acest sezon, o proba ce le va testa Faimosilor și Războinicilor viteza de reacție și îndemânarea și forța.

Menționăm că Zanni este unul dintre personajele controversate de la Survivor. Acesta a ajuns în atenția publicului grație lui Alex Velea, care l-a luat în Golden Boy Society și l-a ajutat să înregistreze mai multe piese. În afară de emisiunea Survivor România, Zanni a participat la Chefi la Cuțite, făcând senzație în echipa lui Chef Sorin Bontea. Zanni a vorbit despre el, într-un interviu pentru Viva.ro.

Zanni, dezvăluiri despre viața la orfelinat

„Sunt amănunte pe care nici eu nu le știu despre mine. Poate o să le descopăr prin experiențe sau datorită oamenilor de acolo. Nu mi se întâmplă de fiecare dată, în situații noi, să descopăr părți neștiute din mine. Am și eu frustrările mele, sper să nu vadă nimeni partea mea întunecată la Survivor România, dar, dacă o văd, sper să o înțeleagă. Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să râd de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat mesajul Understand Why pentru că, cu cât înțelegi mai mult ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, a declarat Faimosul, pentru sursa citată.

Concurentul Survivor a vorbit și despre plecarea din orfelinat, spunând că a făcut tot posibilul să fie dat afară de acolo.

„Când am ieșit, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit. Era ca o pușcărie – bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, era 100 de lei pe lună. Era un cămin pentru șobolani, era o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac”, a continuat Zanni, de la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI