Jador, extrem de trist la Survivor: ‘Toți vor să plec acasă’. Ce îl deranjează

Jador, extrem de trist la Survivor: ‘Toți vor să plec acasă’. Ce îl deranjează
O concurentă de la Puterea Dragostei are un mesaj pentru Jador

Clipe dificile pentru Jador la Survivor România. Manelistul este pe punctul de a pleca acasă, deoarece nu mai suportă felul în care este marginalizat și batjocorit de către colegii săi din echipă. Ce i-a mărturisit Faimosul lui Cătălin Moroșanu.

Jador, extrem de trist la Survivor

Situație tensionată la Survivor România. Cel mai recent joc pentru recompensă i-a extenuat pe Faimoși, care au pierdut în fața Războinicilor. Jador a trebuit, din nou, să stea pe bancă și să observe, neputincios, cum echipa sa pierde în fața celor din tabăra albastră. Manelistul nu a primit, încă, acordul medicului de a reveni în competiție și să participe la probele fizice, lucru care îl demoralizează cumplit.

Cântărețul și-a vărsat oful în fața lui Cătălin Moroșanu, supărat că a pierdut, din nou, în fața „panterei” Starlin de la Războinici. Duelul dintre cei doi sportivi este unul consacrat la Survivor România, Starlin conducându-l pe Faimosul luptător cu 17 la 12, până acum. Într-un moment de vulnerabilitate, Moroșanu a clacat și i-a mărturisit lui Jador că nu mai suportă presiunea competiției și și-ar dori să fie eliminat din jungla dominicană. Jador l-a încurajat pe colegul său de echipă, mărturisindu-i, la rândul său, că se simte batjocorit și marginalizat de către colegii săi Faimoși:

„Nu vrei să știi cum sunt eu. Eu mă simt în plus, sunt dat la o parte și se vede asta. Glume pe seama mea, dar nu din partea ..nu mă deranja dacă erau din partea Războinicilor, din partea echipei noastre…eu ce să mai spun?

Stau singur 24 din 24, e o bucurie când mă aduce aici. Ce vrei să facem, e greu jocul. Vrei să te mint? Am plâns ieri, nu mai puteam, înnebunesc.

Mă afectează sincer în capul meu, dar nu vreau să arăt. Sunt așa de o lună, de trei săptămâni. Simt răutate, simt că vor să plec acasă, îi doare. Ieri am plâns, am fugit, îmi dădea cu pumnii în cap, era să-l bat pe ăla de stă cu mine”, a declarat Jador la Survivor România.

Războinicii i-au umilit pe Faimoși și au câștigat o recompensă pe cinste

Cu un scor extraordinar de 10 la 8, Războinicii au câștigat primul joc al săptămânii, jocul pentru recompensă. Andrei și Starlin au adus, fiecare câte trei puncte, iar Marius Crăciun a fost cel care a câștigat, în fața lui Zanni de la Faimoși, punctul decisiv, aducând victoria în echipa albastră.

Albaștrii s-au bucurat de o masă de cinci stele, cu un pahar de vin roșu și o porție delicioasă de paste, spre supărarea Faimoșilor, care s-au retras dezamăgiți, la ei în camp. Elena Marin susține că își vor reveni în jocurile pentru imunitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI