Când se redeschid magazinele Ikea în București. Data exactă

Când se redeschid magazinele Ikea în București. Data exactă
Când se vor redeschide magazinele Ikea în București. Data exactă

Multe din business-urile locale au avut de suferit din cauza situației în care ne aflăm acum, dar nu numai. Și marii retaileri au avut probleme și pierderi din cauza stării de urgență și au fost obligați să-și închidă porțile.

Când se redeschid magazinele Ikea în București

Printre marii retaileri care au fost nevoiți să-și închidă porțile în această perioadă au fost și cei de la IKEA. Acum, cei care se numără printre clienții fideli ai IKEA, după 15 mai, vor putea să revină în magazinele retailer-ului. Oficialii IKEA România au anunţat că vor redeschide magazinele vineri, 15 mai, în conformitate cu deciziile Guvernului privind relaxarea măsurilor de restricție. Magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady vor fi deschise de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

Data exactă

Așadar de mâine, 15 mai, magazinele IKEA se vor redeschide publicului larg, intervalul orar fiind deja stabilit pentru fiecare zi a săptămânii, păstrându-se măsurile de distanțare socială, conform deciziilor luate de Guvern prin ordonanțele publicate. Mulți dintre clienții IKEA treceau pragul localului cu delicatese suedeze. Veste bună pentru clienți, aceste locații se vor redeschide, în schimb restaurantele, Bistro-urile și locurile de joacă SMÅLAND dedicate copiilor rămân închise până la noi directive.

„Suntem bucuroși să vedem că situația din regiune se îmbunătățește și că, după Zagreb și Belgrad, ne putem redeschide și magazinele din România. Le mulțumim tuturor angajaților noștri care și-au desfășurat activitatea având sarcini complet noi pentru a ne putea servi clienții într-o nouă manieră în această situație.

Când se redeschid magazinele Ikea în București. Data exactă
Când se redeschid magazinele Ikea în București. Data exactă

Ținând cont de faptul că sănătatea și siguranța oamenilor reprezintă prioritatea noastră, ne dorim să redeschidem într-un mod responsabil, în care clienții și angajații noștri să se simtă în siguranță să cumpere și să lucreze. În acest sens, vom continua să aplicăm toate măsurile și recomandările de siguranță pe care le-am urmat în perioada de închidere temporară,” a spus Violeta Neniță, IKEA Romania Market Manager.