05 aug. 2024 | 11:04

Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora

Emisiuni TV
Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora
Producătorii anunță un sezon incendiar!

De mai bine de un an de zile, telespectatorii Antena 1 au trăit la maxim povestea Liei Călin, personaj intepretat de Ana Bodea, iar acum producătorii spun că sunt gata să concluzioneze această poveste, sau nu. Pentru fanii serialalului, am aflat când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4, cei de la Antena 1 dezvăluind data și ora premierei.

În ianuarie 2023 începea serialul Lia – soția soțului meu

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, celebra producătoare Ruxandra Ion anunța lansarea unui nou serial pe micile ecrane, la Antena 1.

Cu o distribuție tânără, pe lângă nume deja consacrate din România, producătoarea promitea o poveste incendiară, despre dragoste, pasiune și trădare.

Telespectatorii Antenei 1 aveau să descopere în Lia – soția soțului meu, o poveste frumoasă, jocuri actoricești bune și dinamica cuplurilor din serial precum Sorin și Emma.

Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora

Intriga este preluată dintr-o dramă turcească dar se dezvoltă frumos, mergând dincolo de sursa de inspirație și aducând povestea mult mai aproape de telespectatorul român.

„Lia Călin, o tânără puternică, ambiţioasă”

De-a lungul celor trei sezoane de până acum, telespectatorii aveau să dscopere cum fiecare personaj are o parte întunecată, și fiecare dintre ele face ceva rău la un moment dat.

Premieria serialului avea loc pe 12 ianuarie 2023, iar marea majoritate a actorilor au povestit despre multele ore pe platourile de filmare, pentru a aduce un produs de calitate.

Cea care îi dă viață personajului principal din această telenovelă este Ana Bodea, aflată la prima sa experiență în actorie, care a povestit despre personaj, dar și despre cum este să fii actor, la început de carieră:

„Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă.

Care a trecut prin multe încercări. Fiind la începutul carierei mele de actriţă, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situaţiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată”, a spus vedeta pentru paginademedia.ro.

Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora

(foto: Antena 1)

Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4

Deși filmat pe parcursul a unui an și jumătate, aproape, serialul a reușit să intre în preferințele românilor pasionați de telenovele, iar Antena 1 se laudă cu cote de audiență ridicate pe segmentul orar în care a fost difuzat serialul Lia – soția soțului meu.

Deși sezonul trei s-a terminat cu o adevărată răsturnare de situație, Ruxandra Ion promite un nou sezon spectaculos, poate mai incendiar decât cele de până acum. Cât despre finalul filmărilor la sezonul 4, aceeași Ana Bodea declara recent:

„M-au încercat multe sentimente atunci când am terminat filmările ultimului sezon din Lia.

Pe de-o parte am fost tristă, că îmi iau la revedere de la unul dintre cele mai frumoase capitole ale vieții mele, dar în același timp mă simțeam fericită și mândră de ceea ce am realizat. Am pus foarte mult suflet în acest serial, de la început și până acum. Iar după ce aţi urmărit finalul celui de-al treilea sezon, suntem siguri că aşteptaţi la fel de nerăbdători ca şi noi sezonul patru.

Urmăriţi-ne, deoarece am pus mult, mult suflet, multă iubire şi multă emoţie în acest sezon care o să vă poarte prin toate stările! Vă invităm să ne fiţi alături în fiecare joi şi vineri, la Antena 1!”, a declarat Ana Bodea.

Când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora

(foto: Antena 1)

Așa cum spuneam, Ruxandra Ion și echipa sa de producție au stabilit când începe serialul Lia – soția soțului meu, sezonul 4, iar fanii nu vor mai avea mult de așteptat până la premiera acestui nou capitol din povestea Liei. Conform comunicatului emis de Antena 1, serialul Lia – soția soțului meu revine cu sezonul 4 din luna septembrie.

Antena 1 a dezvăluit data și ora

Noul sezon la care s-au terminat în mare parte filmările va avea premiera peste o lună, spun mai-marii Antena 1. Data la care va ăncepe sezonul al 4-lea este 12 septembrie, care pică într-o zi de joi.

„Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.”, se arată în comunicatul emis.

Când începe sezonul 4. Antena 1 a dezvăluit data și ora

(foto: Antena 1)

Așadar, mai e o lună până la momentul reîntâlnirii cu personajele îndrăgite din această telenovelă, marca Ruxandra Ion și Antena 1.

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Suma pe care au primit-o Andrei Ursu și Vlad Condurache pentru participarea la Asia Express 2024! Antena 1 i-a umplut de bani în trei săptămâni
EVZ.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Pot exploda telefoanele, precum pagerele Hezbollah? Răspunsul fizicianului Cristian Presură
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro