23 aug. 2023 | 16:03

Loredana Groza joacă rolul vieții la Antena 1. În ce serial o văd românii? Ruxandra Ion: „Personajul e făcut pentru ea” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Loredana Groza joacă rolul vieții la Antena 1. În ce serial o văd românii? Ruxandra Ion:

Ruxandra Ion şi Dream Film Production aduc în fața publicului telespectator un nou serial românesc, Lasă-mă, îmi place! Camera 609, care va avea premiera la Antena 1, vineri 25 august, de la 20.30. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, chiar de pe platourile de filmare, celebra producătoare ne-a spus de ce era nevoie vineri seara de o comedie romantică, în care vom vedea tineri la început de drum, dar și actori consacrați, precum și cum a convins-o pe Loredana Groza să se alăture distribuției, după o pauză de mai bine de 10 ani de când artista nu a mai jucat în seriale TV.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este o adapatare după producţia turcească Room 309, Ruxandra Ion împărțindu-și timpul între această comedie și cel de-al doilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”, care va debuta joi, de la 20.30 la Antena 1. Scenariul de la Lasă-mă, îmi place! Camera 609 poartă semnăturile Biancăi Mina, lui Bogdan Cotleţ, Radu Grigore şi Ruxandrei Ion și are în prim plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee.

Marcați o premieră pe piața serialelor din România, cum ați ales povestea pentru a fi adaptată?

În primul rând, ca să fiu cinstită am pornit de la faptul dacă joi e Lia și e o dramă, ne trebuia altceva vineri. Și altceva-ul ăsta am avut eu așa un instinct că e nevoie de asta în România, că e nevoie de o comedie romantică, să te simți bine, mai cu seamă că vineri nu a fost niciodată serial românesc, nu a fost niciodată ficțiune românească, e entertainment și sunt filme de acțiune și picioare în gură. Cred eu că încăpea, că era necesar.

Ruxandra Ion: “A fost foarte greu să adunăm echipă, pentru că nu sunt așa de mulți profesioniști pe piață”

De la idee până când ați ales actorii, până când au pornit filmările, cât a durat? Este un volum uriaș de muncă până la produsul final.

Acest produs este făcut după un serial turcesc. Serialul turcesc a fost ales acum un an și ceva, la foarte scurtă perioadă ne-am făcut o idee de ce tip de adaptare ar trebui să facem și s-au scris secvențele de casting. Castingul a fost făcut anul trecut, abia după aceea am scris, în așa fel încât să scriem pentru actori. Da, a durat mult, au fost repetiții după casting, a fost foarte greu să adunăm echipă, pentru că nu sunt așa de mulți profesioniști pe piață și acum sunt multe seriale românești în momentul ăsta și la noi și la concurență.

V-ați dorit-o pe Loredana? Cum s-a ajuns la această colaborare? Ultimul proiect la care ați lucrat împreună a fost în urmă cu vreo 15 ani.

Cam așa, nu știu dacă 15, vreo 12, 14 ani, nu mai știu. La Regina a fost ultima oară când am colaborat. Ba nu, am mai colaborat și la Aniela. Loredana este și o foarte bună actriță. O să vedeți personajul pe care ea îl joacă, are niște elemente, în sensul că este o fostă cântăreață de bar din România, ea și cântă din când în când în serial. Deci așa am ajuns la alegerea Loredanei. Plus că ne trebuia pe rolul acela o personalitate și am considerat că Loredana este potrivită pentru asta.

Ruxandra Ion: “Loredana a înțeles că i se potrivește personajul și că e cumva făcut pentru ea”

A fost greu să o convingeți să bateți palma? Este un artist cu agenda plină tot timpul.

Întotdeauna am avut o relație foarte bună cu Loredana. Nu, nu a fost greu, chiar nu a fost greu. Am convins-o ușor, a înțeles că i se potrivește personajul și că e cumva făcut pentru ea, asta e una dintre modificări. Noi plecăm după un format cumpărat, dar ne ducem foarte departe, adică nu e o copie. Nu dăm copy paste la nimic.

Ruxandra Ion: “Simțeam deja că sunt în momentul acela în care dacă nu iau o pauză, clachez”

Sunteți bronzată, v-ați întors dintr-o vacanță în Bali. Cum a fost?

Muream dacă nu plecam în vacanță. Două produse deodată au fost extrem de greu de făcut, mai cu seamă în condițiile unei echipe noi, nesudate. La Lia este ușor, pentru că este o echipă cu care lucrez de ani de zile, ei intră din proiect în proiect, se cunosc, știu rosturile.

Aici chiar a fost complicat, am avut un casting foarte greu pentru regizori și am ajuns la un regizor pe care acum îl iubesc, nu aș fi crezut niciodată că o să fac un produs românesc cu un regizor italian, dar chiar e foarte bun. Și aveam nevoie de concediu ca de aer, adică simțeam deja că sunt în momentul acela în care dacă nu iau o pauză, clachez și atunci m-am bucurat de concediu.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Digisport.ro
Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorana Cîrstea, mesaj de dragoste pentru Țiriac Junior de ziua lui. Ce i-a transmis tenismena iubitului ei
Spynews.ro
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
PRO TV
Cel mai frumos cuplu latino, apariție de senzație pe covorul roșu! Penelope Cruz și Javier Bardem, imaginea perfecțiunii
Adevarul
Cine sunt românii aflați pe lista Europol a celor mai periculoși infractori căutați. Unul dintre ei, căutat pentru o crimă din 1991
BZI.ro
Andreea Bălan, într-o rochie transparentă complet! Fanii au rămas uimiți de ținuta îndrăzneață
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Povestea de dragoste neștiută dintre Ilinca Vandici și Alin Cocoș: au fost împreună doi ani, însă ea a fost părăsită: „S-a despărțit de mine. Mi-a spus...”
Parteneri
Se schimba data PASTELUI? Crestinatatea se pregateste pentru un moment istoric
Redactia.ro
Țara în care femeile trăiesc peste 100 de ani. Ce mănâncă mereu și care e secretul longevității
Click.ro
„Canibalul din Volgograd” s-a întors acasă, după ce a luptat în Ucraina. Cazul lui a zguduit societatea rusă acum un deceniu
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Vestea anului despre Autostrada Sibiu-Pitești. Ce se întâmplă cu tunelul
EVZ.ro
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
Spynews
Dunărea a făcut prăpăd în Ungaria. România e în alertă. Când ajunge viitura la noi
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, UMILIT! Șoc TOTAL în RUSIA! Nimeni nu se AȘTEPTA
Mediaflux
Meko sărbătorește cinci ani de relație cu amanta! Recent, luptătorul a aniversat 16 ani de căsătorie cu soția | VIDEO
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro