Cancerul Monicăi Pop a recidivat și a fost operată din nou. Cum se simte acum

Cancerul Monicăi Pop a recidivat și a fost operată din nou. Cum se simte acum
Monica Pop, operata de cancer pentru a cincea oara

Monica Pop a fost operată de cancer din nou. Medicul a luptat împotriva cancerului ani la rând și l-a învins de patru ori, însă a fost nevoită să o se opereze și a cincea oară. Monica Pop a dezvăluit pe pagina de Facebook cum a decurs tot procesul. Iată cum se simte acum!

Cancerul Monicăi Pop a recidivat și a fost operată din nou

Cancerul Monicăi Pop a recidivat, astfel că renumitul medic a fost operat a cincea oară. Anunțul a fost făcut chiar de Monica Pop, azi, de ziua sa de naștere. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul Monica Pop a povestit prin ce a trecut, însă a precizat că acum este acasă, starea sa fiind una bună.

„Boala a mușcat din nou! Dar are dușmani puternici în medicii români și în mine! A apărut iar ceva… Șoc! După ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, după mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar și sec: Operație! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strânsă de ce mă așteapta iar, Institutul Clinic Fundeni!”, a scris Dr. Monica Pop pe Facebook.

Medicul Monica Pop a ținut să le mulțumească medicilor și cadrelor medicale care au îngrijit-o și au sprijinit-o pe parcursul întregului proces. Medicul oftalmolog a mai precizat că în foarte scurt timp va reveni la muncă, mai exact peste vreo două zile.

Cum se simte Monica Pop, operată a cincea oară de cancer

În continuare, renumitul medic a ținut să-și arate aprecierea pentru medicii și toate cadrele medicale care au avut grijă de ea pe parcursul întregului proces. Totodată, a dezvăluit că își aniversează ziua de naștere chiar astăzi și privește încrezătoare către viitor.

„M-au operat marțea trecută, imediat după internare; 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații!

Nu și pentru asemenea minuni de chirurgi de cea mai înaltă clasă, de renume și cu performanțe de excepție! (…) Astăzi e ziua mea de naștere! Sunt deja acasă și sunt bine, mă pregătesc să merg la treabă în vreo 2 zile. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, inclusiv pentru flori, telefoane și mesaje!” a mai transmis medicul, în cadrul postării.

Medicul Monica Pop se luptă de mai mulți ani cu cancerul de colon și a trecut, de-a lungul timpuului, prin operații și tratamente chinuitoare, ea.