Cadourile pe care să nu le pui în ghetuţe de Moş Nicolae. Aduc ghinion!

Cadourile pe care să nu le pui în ghetuţe de Moş Nicolae. Aduc ghinion!
Cadourile pe care să nu le pui în ghetuţe de Moş Nicolae

În scurt timp va veni Moș Nicolae, iar copiii, dar și adulții trebuie să-și pregătească ghetele. Deși se spune că toate darurile aduc fericire pe zâmbetele celor dragi, trebuie să știi că unele pot atrage și necazurile? Iată lista completă cu cadourile pe care să nu le pui în ghetuţe de Moş Nicolae.

Daruri care aduc ghinion. Care sunt cadourile pe care să nu le pui în ghetuțe de Moș Nicolae

În perioada sărbătorilor este bine să dăruim cadouri celor dragi. Odată cu cadourile vor veni și zâmbetele de bucurie, însă unele cadouri nu aduc zâmbete, ci ghinion. Din acest motiv trebuie să ai mare grijă la anumite cadouri, deoarece nu vor aduce bucurie, ci probleme de sănătate.

Se spune că, dacă dăruiești cuiva drag o batistă, înseamnă că vor urma multe lacrimi. În Suedia, bărbații nu trebuie să le ofere de Moș Nicolae iubitelor o batistă de mătase, deoarece aceasta va folosi batista pentru a-și șterge afecțiune pe care o are față de el.

Dacă ai de gând să dăruiește celor dragi ceva ascuțit, ar trebui să cauți altceva. Astfel de cadouri aduc ghinion, pentru că se crede că va distruge relația pe care o ai cu acea persoană. Însă, „daunele” pot fi atenuate, doar dacă cel care primește cadoul ascuțit oferă în schimb ceva mic, precum o monedă.

Niciodată să nu oferi ca și cadou de Moș Nicolae, sau chiar și cu altă ocazie, săpun. Se spune că săpunul aduce ghinion, deoarece îți va șterge prietenia cu cel căruia i-ai oferit cadoul.

Și oglinda face parte din lista cadourilor interzise. O oglindă dăruite unei femei, de către o altă femeie, îi poate lua frumusețea, strălucirea și energia. Darul acesta trebuie luat cu mare precauție de la cine îl primește.

Ce daruri nu este bine să faci unei persoane

Cadourile pe care să nu le pui în ghetuţe de Moş Nicolae. Există oameni care sunt înnebuniți după culoarea neagră. Dacă ai un astfel de prieten, nu îi cumpăra cadouri negre, indiferent dacă este vorba despre haine, obiecte decorative sau alte cadouri. Se spune că și cadourile de culoare neagră sunt opusul norocului.

Prin urmare, ele trebuie evitate atunci când te decizi să le achiziționezi, chiar dacă știi că prietenului tău îi place această culoare. Din păcate pentru femei, produsele de machiaj se numără printre cadourile care nu ar trebui oferite, alături de bijuterii sau cravate. Sunt purtătoare de ghinion.

Dacă vrei să-i oferi cuiva o pereche de pantofi, ei bine, ghinion, la propriu, deoarece acest cadou îi va aduce ghinion celui care îl primește. În mod ciudat, se mai spune că același cadou îți prelungește viața.

În schimb, un lucru este sigur: nu este bine să-i oferi cuiva pantofi ca și cadou de de Moș Nicolae, pentru că cel care îi primește va pleca de lângă tine. De asemenea, dacă primești un cadou cu chipul tău vei avea ghinion, iar dacă primești un portret este un semn de trădare.

Știai că ceasul anunță o despărțire? Așa că, dacă cine îți oferă ca și cadou un ceas, explică-i de ce nu este bine să-l primești, să nu creadă că nu îți place cadoul. Totodată, florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie.

Urmăriți Playtech.ro și pe