BRomania, prima reacție după ce a fost prins drogat. Vloggerul a fost clar

Matei Dima, cunoscut în mediul online ca BRomania, a fost prins la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Polițiștii l-au oprit și l-au supus unui test antidrog, după care a suflat și în fiolă. Oamenii legii au constatat că vloggerul consumase droguri, dar și alcool, motiv pentru care l-au condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice.

BRomania, prima reacție după ce a fost prins drogat și băut la volan

Tânărul în vârstă de 33 de ani va fi cercetat pentru faptele lui, iar autoritățile i-au deschis deja un dosar penal. Matei Dima a oferit și prima declarație după totul s-a aflat în presă.

El a spus că sunt niste lucurri care nu sunt adevărate și că preferă să nu declare nimic, având în vedere că orice spune poate fi folosit împotriva lui. Actorul a mai precizat că lasă organele de poliție să își facă treaba și să se stabilească exact ce s-a întâmplat.

”Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Conduceți în siguranță toti! Nu știu ce să zic.Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu. Acum, știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc. O să o fac și o să o fac corect, știu că este meseria dvs. și poate sunteți de treabă, dar alții nu sunt. Mulțumesc mult că ați venit”, a spus el la Observatornews.ro

Vloggerul a fost depistat în trafic pe șoșeaua dintre Râșnov și Poiana Brașov, duminică la ora 15:00, de un filtru al Poliției brașov. El a fost dus la spitalul din Codlea, după ce testul anti-drog a scos la iveală că este pozitiv la droguri de mare risc. La spital, artistului i s-au prelevat probe biologice, apoi s-a întors la secția de poliție pentru o declarație.

Cine este Matei Dima, alias BRomania

Matei Dima a devenit rapid celebru în România, în urma sketch-urilor pe care le-a făcut pe Internet. A ajuns să joace în reclamă și să capete din ce în ce mai multă notorietate, odată cu vloggurile pe care le-a făcut pe Youtube. Tânărul este de meserie actor și regizor. El a studiat în Statele Unite la Facultatea de Teatru, iar apoi  a obținut o bursă la facultatea New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

Matei Dima a reușit să facă multe clipuri virale. El s-a folosit de diferite platforme pentru a își promova conținutul, care l-a ajutat să crească în notorietate și să obțină roluri în reclame pentru companii importante.