BRomania, băut și drogat la volan. Ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger român

BRomania, băut și drogat la volan. Ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger român
BRomania, prins beat si drogat la volan

Vești șocante despre celebrul vlogger BRomania. Matei Dima a fost prins băut și sub influența substanțelor stupefiante la volan. Ce s-a întâmplat cu celebrul vlogger român și cum au procedat reprezentanții legii. O anchetă a fost deschisă pe numele actorului. Ce a pățit BRomania după ce a fost supus la DrugTest.

BRomania a fost prins băut și drogat la volan

Clipe de coșmar pentru celebrul vlogger BRomania. Matei Dima, pe numele său din buletin, a fost prins sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise în timp ce se afla în spatele volanului. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe faimosul vlogger și l-au amendat deîndată. Comunicatul poliției spune că duminică, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, oamenii legii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, actorul din Miami Bici a fost supus unui DrugTest care a ieșit pozitiv, spre ghinionul conducătorului auto. Prin urmare, Matei Dima a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive din organism.

BRomania a fost prins băut și drogat la volan. Autoritățile române continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit pe numele lui Matei Dima, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Cine este Matei Dima, alias BRomania

Partenerul frumoasei Antonia din reclame este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, este, actor, scenarist, producător și regizorul filmelor 5Gand și Miami Bici, în care a jucat alături de Codin Maticiuc. Matei Dima este actor și una dintre cele mai prezente persoane publice din mediul online, acolo unde postează sketch-uri, momente de stand-up comedy și vine-uri pe platformele Instagram, Facebook și Youtube.

Matei Dima, zis și BRomania, a studiat în Statele Unite ale Americii la Facultatea de Teatru cu specializări în actorie și regie de la o universitate privată din Iowa. Actorul a obținut, după mai multe piese jucate și regizate și stand-up comedy, o bursă la New York Film Academy cu filiala în Los Angeles, unde a luat masteratul în regie.

A produs și regizat filme și seriale americane cu actori celebri precum Tamala Jones din Castle, Neil Brown Jr. din Walking Dead, Robert Ri’Chard din Jurnalele Vampirilor și Lamorne Morris din serialul de comedie New Girl.