BRomania, pedeapsă aspră după ce a încălcat legea. Ce riscă să pățească, de fapt

BRomania, pedeapsă aspră după ce a încălcat legea. Ce riscă să pățească, de fapt
Pedeapsa pe care riscă să o primească BRomania după ce a încălcat legea

Matei Dima (BRomania), unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, ar fi primit o pedeapsă aspră după ce a încălcat legea. Sancțiunea pe care riscă să o primească după ce a fost prins beat și drogat la volan.

BRomania riscă o pedeapsă aspră după ce a încălcat legea

Matei Dima, cunoscut sub numele de BRomania, a fost oprit de polițiști în trafic, în acest weekend, în timp ce se afla la munte. Testul rapid a arătat că acesta consumase substanțe de mare risc.

„Nu pot să declar nimic momentan, că se preia și se schimbă, deja am și niște chestii care nu sunt adevărate, dar am zis măcar să o spun personal. Conduceți în siguranță toti! Nu știu ce să zic.Nu am nimic momentan să zic. Nu declar nimic. Las organele de poliție să-și facă treaba. Până nu se stabilește clar ce s-a întâmplat, nu știu.

Acum, știți cum sunt oamenii, fiecare o să interpreteze în felul lui. Nu vreau să zic nimic, nici nu vă cunosc. O să o fac și o să o fac corect, știu că este meseria dvs. și poate sunteți de treabă, dar alții nu sunt. Mulțumesc mult că ați venit”, a fost prima lui reacție, la Observator.

Vloggerul s-ar fi ales cu dosar penal pentru aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Declarațiile oferite fanilor, pe Instagram

BRomania le-a mulțumit urmăritorilor lui din mediul online pentru toate mesajele de susținere și încurajare și a negat că s-ar fi urcat băut și drogat la volan. El a mărturisit că totul ar fi legat de o întâmplare care a avut loc în urmă cu ceva vreme, acela fiind motivul principal pentru care a rămas fără carnet.

„Voiam să vă mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore. Nu m-am urcat beat, drogat, sau orice altceva la volan. Am făcut o boacănă acum ceva timp și din această cauză mi-au luat carnetul, asta e, îmi asum. Le mulțumesc mult polițiștilor că au fost foarte drăguți cu mine, că eram într-o situație nouă și chiar m-au ajutat”, a spus el pe contul de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI