Brigitte Pastramă, acuzații grave pentru tatăl fiicei sale. Pentru ce îl plătea: „L-am ajutat să iasă din pușcărie“

Brigitte Pastramă, acuzații grave pentru tatăl fiicei sale. Pentru ce îl plătea: „L-am ajutat să iasă din pușcărie“
Brigitte Pastramă, acuzații grave pentru tatăl fiicei sale. Pentru ce îl plătea

Brigitte, actuala soție a lui Florin Pastramă, are o relație tensionată cu tatăl fiicei sale, Ovidiu Torj. Acest fapt nu îi este străin fiului ei cel mare, Robert, care i-a adresat vorbe grele propriei mame. La rândul ei, bruneta face dezvăluiri incendiare despre părintele Sarei. Mai multe detalii despre încâlcita poveste, în continuare.

Brigitte Pastramă, dezvăluiri incendiare despre fostul soț

Brigitte Pastramă a făcut câteva dezvăluiri șocante despre interacțiunile pe care le-a avut cu tatăl fiicei ei, Sara. Bruneta a avut o relație tensionată cu Ovidiu Torj chiar și după ce s-a măritat cu tenismenul Ilie Năstase. Robert, fiul cel mare al vedetei, și-a acuzat mama că să întâlnea pe ascuns cu Ovidiu în acea perioadă, însă, femeia a negat tot.

Șocată de vorbele pe care i le-a adresat Robert, bruneta a răbufnit și a vorbit pentru prima dată despre comportamentul fostului său soț față de ea și de fiica pe care o au împreună.

„Noi nu am mai vorbit de doi ani și jumătate. E duplicitar. Eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie, i-am făcut adresa la mine acasă, ca să poată să își ia arest la domiciliu, eu i-am plătit avocații la pușcărie.

Eu îl plăteam să vină să o vadă pe Sara. Nu a venit niciodată cu vreun cadou pentru Sara. M-a mâncat de bani, și cât am fost cu Ilie. L-am adus cu japca pentru ca Sara să aibă impresia că are un tată.

S-a ajuns să se spună că eu umblu după el. Ovidiu împrăștie vrajbă și minciună. L-am ajutat, dar îmi pare rău că l-am ajutat. Prea mult bine i-am făcut“, a mărturisit Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii care îi poartă numele, difuzată pe Antena Stars.

Bruneta se plânge de relația ei cu Robert

Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și fiul său
Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și fiul său

„Fiul meu este mare, este la școală. E în clasa a XI-a și este la o vârstă critica. El nu a crescut alături de tatăl lui, tatăl lui a murit când el avea 2 ani. Așa că eu, fiind doar mamă și fiind în viață, nu am o relație extraordinar de deschisă cu el. Nu îmi spune despre toate iubitele lui. L-am mai văzut așa cu o iubită, din când în când, dar nu așa cu una în mod special“.

– Brigitte Pastramă

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI