21 aug. 2020 | 12:58

Brigitte Pastramă, apariție neașteptată după operațiile estetice. Cum arată acum, fără strop de machiaj

Știri generale
Brigitte Pastramă, apariție neașteptată după operațiile estetice. Cum arată acum, fără strop de machiaj
Brigitte Pastramă, apariție neașteptată după operațiile estetice. Cum arată acum, fără strop de machiaj

Brigitte Pastramă a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului și nu mai este un secret pentru nimeni că bruneta iubește operațiile estetice. Astfel că pentru a arăta cât mai bine, mai apelează la câte o procedură de retuș și întreținere.

Brigitte Pastramă, apariție neașteptată după operațiile estetice

Brigitte Pastramă demonstrează cu fiecare ocazie că ține foarte mult la imaginea sa și, nu de puține ori, a trecut pragul medicilor esteticieni. Suma pentru intervențiile făcute de-a lungul timpului ar fi una fabuloasă. Aceasta a fost surprinsă în timp ce mergea să cumpere ceva de mâncare, iar ceea ce a atras atenția a fost felul în care arată Brigitte.

De altfel, este foarte vizibil că Brigitte a fost și rămâne un fan al operațiilor estetice, dar se pare că bruneta pare să fi cam exagerat în ce privește intervențiile, iar acest lucru este cât se poate de vizibil în imagini.

Cu posteriorul siliconat, ascuns în niște pantaloni minusculi și cu fața cam umflată de atâtea intervenții, Brigitte a ieșit la cumpărături nemachiată. Ea a defilat mândră pe străzile din Capitală, a mers pentru a cumpăra ceva de mâncare și nu s-a mirat când oamenii au întors capul după ea, pe stradă.

sursa foto: Cancan.ro

sursa foto: Cancan.ro

Face orice pentru a rămâne veșnic tânără

„Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred că am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicați toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, a declarat Brigitte la „Ferma”, anul trecut. În plus, acum câțiva ani, Brigitte afirma că ar face orice pentru a rămâne mereu tânără și pentru a avea aspectul pe care și-l dorește.

„Mi-aș mai face operații estetice dacă voi considera că am nevoie. Mai ales dacă în felul ăsta aș rămâne veșnic tânără. Aș bea ceva să rămân veșnic tânără”, a precizat Brigitte, pentru Cancan.

Povestea spumoasă dintre Brigitte și Florin Pastramă a atras atenția celor de la Antena Stars, care au avut ideea de a realiza un reality show, pentru suma de 50.000 de euro.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro