Bombă în cazul Caracal. Dincă are un complice? Și-a ieșit din minți și a dat cu pumnii în ușă

Bombă în cazul Caracal. Dincă are un complice? Și-a ieșit din minți și a dat cu pumnii în ușă
Familiile victimelor lui Gheorghe Dincă, umilite de judecători! Ce decizie s-a luat chiar azi, 20 septembrie

Noi informații în cazul care a șocat România. Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, s-a întâlnit în arest cu monstrul cu chip de om. După victoria privind cele două autoturisme aflate în proprietatea lui Dincă, despre care judecătorii de la Tribunalul Slatina au decis că nu pot fi vândute, reprezentanta familiei Luizei a mers la penitenciar. Întrevederea dintre ea și Dincă s-a lăsat cu scântei. Are inculpatul un complice?

Gheorghe Dincă are complice?

Un alt episod important a avut loc, recent, dar nu la tribunal. Avocata familiei Luizei Melencu, adolescenta răpită de monstrul din Caracal cu mașina transformată într-o adevărată capcană (care s-a vrut a fi vândută cu scopul de a face pierdute unele probe importante de la dosar), a mers la penitenciar, după ce Gheorghe Dincă a acceptat întrevederea.

S-a lăsat cu scântei! Inculpatul a recurs la înjurături, jigniri, și amenințări. Carmen Obîrșanu l-a întrebat, direct, unde sunt fetele și ce anume a făcut cu ele, lucru care l-a enervat teribil pe Dincă. Însă, asta nu a fost tot!

Mânia lui s-a aprins în momentul în care avocata l-a chestionat cu privire la telefonul său. După cum bine se știe, mobilul acestuia încă nu a fost găsit. Mai mult, cineva încă vorbește de pe acel telefon cu familia răpitorului.

„Conform analizei celulelor de telefonie mobilă, cel care sună o face întotdeauna în mişcare şi se deplasează sigur cu o maşină, pentru că dispariţia din raza unei celule şi apariţia în raza alteia se face foarte repede“, notează Evenimentul Zilei.

Monstrul din Caracal a lovit cu pumnii în ușă

În momentul în care i s-au pus întrebări cu privire la telefon, Dincă și-a ieșit din minți. A sărit numaidecât de pe scaun și a început să bată cu pumnii în ușa camerei de interogatoriu și să țipe la gardieni să îl scoată afară și să îl ducă înapoi în celulă.

Momentan nu s-a stabilit cine ar fi persoana care încă folosește mobilul lui Dincă pentru a-i suna familia, în special pe fiul acestuia. Dar, pare-se că acest personaj stârnește furia monstrului din Caracal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI