EXCLUSIV Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Gheorghe Dincă, în plin proces. ”Vreau să mă văd cu el față în față!” E ca o scrisoare deschisă

EXCLUSIV Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Gheorghe Dincă, în plin proces. ”Vreau să mă văd cu el față în față!” E ca o scrisoare deschisă
Mesajul mamei Luziei Melencu pentru Dincă, în plin proces

După ce miercuri, 20 mai, Gheorghe Dincă a avut o cădere nervoasă, spunând printre lacrimi că nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, părinții fetelor au luat o decizie uluitoare. Ei sunt hotărâți să aibă o discuție față în față cu „Monstrul din Caracal”.

Mama Luizei Melencu, mesaj emoționant pentru Dincă

Scene dramatice, săptămâna trecută, la judecătoria din Caracal, acolo unde a avut loc un nou termen al procesului lui Gheorghe Dincă. Monstrul cu chip de om a fost audiat de judecător, iar în sală s-au aflat și părinții celor două fete ucise. Deși și-a recunoscut faptele, bărbatul de 65 de ani a susținut, printre hohote de plans, că este nevinovat și că nu s-a atins de fete. Monica, mama Luizei Melencu, este convinsă că Dincă a spus adevărul și că fata ei nu este moartă, ci a fost traficată prin intermediul unei rețele de prostitușie, din care face parte și inculpatul. Femeia este hotărâtă să meargă până în pânzele albe pentru a afla adevărul și speră să apuce ziua în care își va strange fiica în brațe. Aceasta ne-a declarat ce vrea de la Dincă.

“Eu nu cred ca fata mea este moartă. Știu că probabil trece prin chinuri pe acolo pe unde e, dar știu că totul se va termina într-o bună zi. Dincă nici nu a fost lăsat să vorbească în sala de judecată, toți sunt mână în mână pentru a mușamaliza acest caz. Vreau să vorbesc cu el separat, vreau să se uite în ochii ei de mama și să mi spună dacă mi-a omorât sau nu copilul. Și atunci am să știu adevărul”
Monica Melencu

Mesajul emoționant al mamei Luziei Melencu pentru Gheorghe Dincă, în plin proces
Mesajul emoționant al mamei Luziei Melencu pentru Gheorghe Dincă, în plin proces

Dosar de 5.000 de pagini pentru cazul Caracal

Au trecut zece luni de la crima care îngrozea România. În luna iulie a anului trecut, o tânără, Alexandra Măceșanu, suna la 112, spunând că a fost răpită și violată de
un bărbat din Caracal, raza orașului în care aceasta locuia. După câteva zile, polițiștii reușeau să identifice locația din care a sunat fata, însă în casă aveau să găsească numai un bărbat în vârstă de 65 de ani, Gheorghe Dincă, care avea să facă mărturisiri șocante autorităților.

Bărbatul a povestit că a ucis-o și incinerat-o pe fata de 19 ani, dar și că aceasta nu ar fi fost singura sa victimă. Astfel, el ar fi răpit, violat și ucis o altă tânără, Luiza Melencu. În prezent, Gheorghe Dincă se află după gratii și este judecat pentru opt capete de acuzare: trafic de persoane, trafic de minor, două infracțiuni de viol, două infracțiuni de omor calificat și două infracțiuni de profanare de cadavre. Dosarul însumează peste 5000 de pagini, la care au lucrat 80 de polițiști și au fost audiate peste 200 de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI