Boala pe care o are Daniela Gyorfi. Ce a pățit de când a venit pandemia în România

Boala pe care o are Daniela Gyorfi. Ce a pățit de când a venit pandemia în România
Daniela Gyorfi s-a îmbolnăvit în pandemie

Daniela Gyorfi a fost afectată de pandemie, atât din punct de vedere artistic, în ceea ce privesc concertele, cât și pe plan personal.

Boala pe care o are Daniela Gyorfi

Vedeta a avut de suferit din punct de vedere psihic și a mărturisit că se confruntă cu depresia. Chiar dacă lucrurile și-au mai revenit în România și măsurile restrictive s-au mai relaxat, cântăreața spune că încă trece prin acele stări.

„Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea… Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (…)

Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?

Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a spus Daniela Gyorfi.

În plus, vedeta a vorbit și despre cum a afectat-o financiar pandemia, spunând că nu s-a putut adapta, așa cum au făcut-o mulți artiști, la mediul online.

„Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, și ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva…”, a adăugat ea.

Daniela Gyorfi: „Au fost momente când nu voiam să mă dau jos din pat”

Daniela Gyorfi a spus că aceste episoade depresive s-au petrecut și din cauza faptului că nu a mai avut evenimente și nu a mai lansat clipuri și melodii.

În plus, spune artista, ea nu poate cânta online, așa cum au făcut-o mulți dintre colegii ei de breaslă. A avut momente în care nu voia să se dea jos din pat din cauza depresiei.

“Sunt în depresie de ceva timp. Totul s-a scumpit de un an încoace, iar acum se adună toate frustrările astea. Nu am mai făcut nici melodii, nici videoclipuri, evenimente nu am avut…

Voi nu ați simțit ceea ce am simțit noi, în mare parte, pentru că voi ați avut activitate, dar nu-ți mai vine să te trezești de o supărare, așa că nu poți să profesezi. Nici nu am sărăcit, dar nici nu m-am îmbogățit, ca artist este foarte greu. Mi-e dor de persoanele cu care mă întâlneam la diverse spectacole.

Nu mă văd artist stând în fața unei camere, deși am văzut că se practică și cântatul online. Nu se compară cu activitățile noastre live. Au fost momente când nu voiam să mă dau jos din pat”, a mai spus ea. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI