Bianca Rus, probleme grave de sănătate din cauza dietelor. Ce i-au descoperit medicii la analize după ce a leșinat în baie

Bianca Rus, probleme grave de sănătate din cauza dietelor. Ce i-au descoperit medicii la analize după ce a leșinat în baie
Bianca Rus are probleme de sănătate

Bianca Rus își îngrijorează teribil fanii. Cei care o iubesc au aflat recent problemele grave de sănătate pe care le are. Ce i-au descoperit medicii? Vedeta a leșinat în baie.

Ce probleme de sănătate are Bianca Rus?

Bianca Rus a trecut prin schimbări uriașe în ultimii ani. Cei care o cunosc știu de faptul că întotdeauna s-a luptat cu kilogramele în plus. Aceasta a reușit în cele din urmă să dea jos 60 de kilograme, dar după ce a ajuns la forma ideală au apărut și problemele de sănătate cu care se confruntă acum.

Vedeta a depus mult efort de-a lungul anilor pentru a ajunge la măsurile de acum, iar după multe diete care nu au dat roade a decis să își micșoreze stomacul și mai apoi să se mențină cu ajutorul sportului și a unei alimentații echilibrate.

Cântăreața chiar vrea acum să se mai îngrașe câteva kilograme pentru că a făcut o anemie gravă și a fost nevoită să suporte tratamentul medicilor pentru a-și putea reveni. Până de curând nu a avut nicio problemă, dar acum cu siguranță va fi mai atentă la aceste detalii.

„Eu trei ani am fost perfect sănătoasă. Acum am dat puțin jos, am 50 de kilograme, dar vreau să mă mai îngraș puțin. Am făcut o anemie gravă, am trecut prin perfuzii, m-am tratat etc. N-am avut nicio problemă până acum, dar pe vară am plecat pe la părinți și prin vacanțe, m-am speriat, am refuzat totul și a venit boala”, a spus Bianca Rus la Antena Stars

„Mi-a zis mama să-mi fac analizele”

Părinții fostei concurente de la ‘Bravo, ai stil’ au îndemnat-o să facă un set de analize, iar în cele din urmă a descoperit anemia. Medicii i-au prescris un tratament medicamentos, ulterior a trecut la perfuzii pentru că organizmul l-a refuzat. Blondina a povestit cum s-a petrecut totul pentru fanii care s-au îngrijorat teribil pentru starea sa de sănătate.

„Eram la părinți și mi-a zis mama să-mi fac analizele și am văzut că am o anemie severă, cu o hmoglobină de 7, pierde de fier. Am venit la București, am început cu medicamente, apoi cu perfuzii. La prima a fost bine, la a doua a venit salvarea, am leșinat în baie. Și așa s-a întâmplat nenorocirea.

Acum trebuie să țin o cură de îngrășare, încerc să mănânc și să forțez nota cât se poate, sper să dea rezultate și să nu ajung la mai rele. Mă bucur că am slăbit, mă uit în oglindă și nu mă mai recunosc, dar astea trei kilograme pe care le-am dat jos se văd și nu mi-e bine. Recomand slăbitul, dar nu așa agresiv”, a mai spus Bianca Rus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI