Bianca Drăgușanu și Iulia l-au trădat pe Alex Bodi? Imaginile astea sunt dovada clară

Bianca Drăgușanu și Iulia l-au trădat pe Alex Bodi? Imaginile astea sunt dovada clară
Bianca Dragusanu si Iulia l-au tradat pe Alex Bodi. Au aparut fotografii

Trei fotografii apărute pe rețelele de socializare aruncă în aer lumea mondenă din România. Bianca Drăgușanu și Iulia l-au trădat pe Alex Bodi? O întrebare pe care și-o pun tot mai mulți amatori ai showbizului autohton. După ce au apărut imaginile cu cele două blonde din viața omului de afaceri, opinia publică nu știe ce să mai creadă.

În trecut, Bianca și Iulia erau la cuțite. Fosta blondă a lui Botezatu nu suporta prezența primei soții a lui Alex Bodi. Fiecare întâlnire ale celor două dive însemna și un mic sau un mare incident.

Bianca Drăgușanu și Iulia l-au trădat pe Alex Bodi?

Numai că acest tablou de război a dispărut subit după ce Alex Bodi a ajuns în spatele gratiilor. Bianca Drăgușanu și Iulia par să fi devenit cele mai bune prietene în viață. Fotografiile apărute în spațiul public par să confirme varianta că cele două l-au trădat pe Alex Bodi. În imagini se poate observa veselia care domnește în locuința unde se află Iulia și Bianca.

Culmea, aceste imagini vin la câteva săptămâni după ce protagonistele se aflau într-un război declarat. Nu de puține ori, Bianca și-a declarat public antipatia față de rivala sa. Drăgușanu îl suspecta pe Alex că nu a rupt definitiv relația cu fosta sa soție. O variantă ce nu poate fi negată în totalitate.

Cum poți deveni prietena dușmancei de moarte

Cu siguranță, cele două blonde ne pot da mai multe detalii. Cert este că cele două par să se înțeleagă ideal. Gătesc împreună, dansează împreună, se distrează împreună. Au devenit de nedespărțit. Toate se petrec în vreme ce omul care le-a fost alături amândurora se află în arest.

Anul trecut a avut loc unul dintre cele mai violente episoade dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care a dus și la una dintre sutele de despărțiri dintre cei doi. Motivul? Bianca era extrem de supărată pe faptul că Bodi, pe atunci soțul ei, petrecea prea mult timp cu fosta nevastă, Iulia, cu care are și doi copii.

În timp ce omul de afaceri invoca faptul că trebuie să își vadă fetele, blondina era sigură de faptul că Alex încă întreține relații intime cu Iulia. De altfel, cele două și-ar fi aruncat cuvinte urâte de nenumărate ori, deși Bodi a făcut tot posibilul să le împrietenească.

După apariția în spațiul public a fotografiilor, se naște o întrebare legitimă. Bianca Drăgușanu și Iulia l-au trădat pe Alex Bodi? Răspunsul nu-l știu decât protagoniștii, însă imaginile sunt de-a dreptul savuroase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI