Cum se asigură Bianca Drăgușanu că Alex Bodi nu o să o mai bată niciodată

Cum se asigură Bianca Drăgușanu că Alex Bodi nu o să o mai bată niciodată
Ce face Bianca Drăgușanu pentru ca Alex Bodi să nu o mai lovească vreodată

După despărţirea definitivă de acum mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu se asigură că Alex Bodi nu o să o mai bată niciodată. Bărbatul este cunoscut pentru violenţa incredibilă cu care o trata pe vedetă.

Bianca Drăgușanu nu va mai permite niciodată să fie lovită de Alex Bodi

Imaginile cu vedeta plină de vânătăi şi umflaturi au făcut furori în România, în urmă cu aproximativ două luni. Aceasta fusese, ore în şir, torturată chiar de cel care i-a fost soţ. Acum Bianca Drăgușanu se asigură că Alex Bodi nu o să o mai bată niciodată. Aşa cum se poate vedea în galeria foto, blondina a decis să meargă să înveţe să boxeze. Îmbrăcată într-o ţinută sport albastră şi cu mănuşi albe, aceasta a luat primele lecţii de kickboxing, spre surprinderea tuturor.

În imagini, se vede cum este învăţată de un antrenor poziţia în care trebuie să ţină mâinile pentru a lovi, dar şi pentru a se apăra de rival.

Se pare că despărţirea de afaceristul din Mediaş îi prieşte Biancăi. De când bărbatul a fost arestat pentru trafic de persoane, proxenetism şi șantaj, vedeta se afişează doar cu zâmbetul pe buze. De asemenea, îşi dedică timpul liber fetiţei sale, Sofia, dar continuă să aibă o relaţie apropiată şi faţă de Selena, fiica lui Bodi.

Fosta prezentatoare de la Kanal D le-a luat pe micuţe de la grădiniţă şi le-a dus într-un laborator de cofetărie pentru a orna un tort, spre încântarea celor două fete.

Bianca Drăguşanu, implicată în dosarul lui Alex Bodi?!

Alex Bodi a fost arestat, în urmă cu două săptămâni, în dosarul deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv alte șapte persoane. Cea care l-ar fi denunţat pe fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost Iulia, fosta soţie. Aceasta a povestit că bărbatul din Mediaş a şantajat-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi pentru sume incredibil de mari.

Mai mult, femeia a declarat că ar fi încercat să o racoleze şi pe Bianca, însă nu ştie dacă a reuşit sau nu să facă acest lucru. De asemenea, a mai precizat că este foarte posibil ca vedeta să ştie cu ce se ocupa, de fapt, iubitul ei.

Urmăriți Playtech.ro și pe