Bianca Drăgușanu sfidează criza energetică: „Îmi pot veni facturile oricât, nu mă interesează” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu sfidează criza energetică: „Îmi pot veni facturile oricât, nu mă interesează” EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu sfideaza criza energetică

Bianca Drăgușnu, una dintre vedetele autohtone care-și vând cel mai scump imaginea, nu duce grija zilei de mâine, motiv pentru care, ne spune aceasta, nu o sperie situația economică actuală și criza energetică. Fosta asistentă TV a declarat în exclusivitate pentru playtech.ro că nu o interesează cât îi vor veni facturile, motiv pentru care nu face economii de niciun fel.

Bianca Drăgușanu sfidează criza energetică

Bianca Dăgușanu are reședința într-un cartier rezidențial, unde locuiește împreună cu mama și fiica sa, cărora nu le lipsește nimic.

”Îmi ajut financiar toată familia”, ne-a spus aceasta.

Cum fosta asistentă TV își vinde foarte scump imaginea și are contracte ce-i aduc, lunar, o sumă frumușiă în cont, precum și propriul său atelier de rochii, aceasta nu duce grija zilei de mâine, și nici a facturilor care-i sperie pe români în această perioadă. În timp ce alte vedete autohtone și-au luat deja măsuri pentru diminuarea consumului, Bianca nu este adepta economiilor.

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru playtech.ro.

În prezent, Bianca și-a mutat cea mai mare parte a bagajelor sale în apartamentul din Pipera al lui Gabi Bădălău, iubitul său, unde petrece cea mai mare parte a timpului. Ea își vizitează însă mama și fiica zilnic și are grijă ca acestora să nu le lipsească nimic.

O vedetă matinală

Mai mult, Bianca este cea care-și duce și-și ia fiica de la școală și se ocupă ca Sofia să meargă la ce activități își dorește. Peste doar câteva zile, aceasta va împlini șapte ani, iar vedeta îi pregătește o surpriză aniversară.

„La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier. Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri.

Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul. Urmează în fiecare zi, de luni până vineri, momentul în care îmi iau fata acasă. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, ne-a spus aceasta.

Câștigă 30.000 de euro lunar

Bianca Drăgușanu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și nu are niciun motiv să revină cu vreo emisiune pe micul ecran. Cel puțin din punct de vedere financiar. Asta pentru că fostei asistente tv îi merge cât se poate de bine din contractele de imagini.

Ea nu ne-a ascuns faptul că lunar câștigă aproximativ 30.000 de euro. Cei mai mulți bani îi aduce un club de videochat, 100.000 de euro pe an, căruia vedeta îi face reclamă.

Aceasta nu face decât să recite niște versuri și să fie prezentă, atunci când este invitată, la vreun eveniment al partenerior săi. Până acum, Bianca a participat la o singură acțiune, de premiere a trei fete care au făcut un milion de euro pe an.